Annoncørbetalt indhold

Sådan kan du nemt parkere bilen i Københavns Lufthavn

Den nye tjeneste Parkos sammenligner parkeringsfirmaer i Københavns Lufthavn på tværs af selskaber. Dermed kan du nemt finde frem til den rette løsning for dig.

Dette indhold er sponsoreret

Når du har været ude at flyve fra Københavns Lufthavn, kender du helt sikkert det med, at det kræver planlægning at få parkeret bilen og at komme hen til lufthavnen. Særligt hvis du leder efter billig parkering tæt på terminalerne.

Selvom der er mange parkeringspladser i CPH airport, er det også noget, der kræver, at du ofte booker i god tid i forvejen. Fordi der er flere forskellige selskaber, der opererer derude, kan det blive ekstra svært for dig, fordi du skal sidde og sammenligne priser og muligheder på forskellige hjemmesider.

Sådan behøver det dog ikke at være mere. Firmaet Parkos har nemlig sat sig for at gøre CPH parkering i lufthavnen langt nemmere for dig. De har skabt en sammenligningstjeneste, hvor du kan søge på tværs af parkeringsfirmaer og finde frem til den løsning, der passer dig.

CPH parkering - Shuttle eller parkeringsservice?

I Københavns Lufthavn har du mulighed for at vælge mellem at parkere lidt længere væk og så tage en shuttlebus, at parkere tæt på terminalerne og gå derhen, eller at aflevere din bil til parkeringsservice og få dem til at parkere den for dig.

Der er fordele og ulemper ved alle tre modeller. At parkere længst væk og tage shuttlebussen er typisk den mest besværlige løsning og den, der kræver, at du sætter mest tid af til det. Det er dog som regel også den billigste.

At aflevere din bil til parkeringsservice er omvendt klart det nemmeste, men som regel også en dyrere løsning. Parkering i nærheden af terminalerne med max 5 minutters gang er en nem løsning i solskin og med lidt bagage, men ikke sjovt i regnvejr og med meget bagage.

Når du booker parkering gennem Parkos, kan du nemt se, hvilken af mulighederne de forskellige selskaber tilbyder. Dermed kan du hurtigt booke den mulighed, der passer til dig.

CPH parkering - Indendørs- eller udendørsparkering

I Københavns Lufthavn har du mulighed for at parkere både indendørs og udendørs. Står din bil normalt uden for, vil det ikke betyde det store. Står den inden for, kan det dog være rart for dig, at den også gør det, når du er på ferie. Det samme er tilfældet, hvis du skal være væk i en periode, hvor vejrudsigten lover meget sne.

Parkos samarbejder kun med parkeringsfirmaer, der har en høj sikkerhed. I forhold til den er der derfor ikke forskel på, om du vælger indendørs- eller udendørsparkering.

Med Parkos bliver det altså langt nemmere for dig at finde frem til den rette parkeringsløsning for dig. Dermed kan du komme af sted på ferien i god ro og orden uden at skulle stresse over parkeringen først.