Annoncørbetalt indhold

Chefs Café-helt igennem økologisk.

Siden starten i 2013 har Chefs Café haft spisemærket i guld. Ønsker du god økologisk mad, som du ved hvordan er blevet til?-så er Chefs stedet. Vi lever i en verden, hvor masseproduktion i høj grad belaster vort miljø og samtidig forringer kvaliteten af råvarer f.eks. de fisk, der bliver opdrættet.

Hos Chefs Café anvendes udelukkende friske økologiske råvarer, som vi ved hvor kommer fra. På den måde slipper du for tilsætningsstoffer og pesticider.

Det giver en større smagsoplevelse og er samtidig sundere for dig.

Chefs Café ligger på gågaden i Frederikssund, her kan du bl.a. få en skøn frokosttallerken,

en soup ´n salad o.m.a. Ud over at spise i caféen kan du også få leveret dejlig selskabsmad.

Vi har endvidere fået god respons på vores traditionelle højtidsmenuer f.eks. jul og nytår. Det kan nævnes at Susanne faktisk også er på job juleaften for at kunne levere økologisk sprødstegt and.

Chefs står også for catering ved større arrangementer f.eks.

Vintage Brocante livsstilsmarked på Egholm slot, pop up café i Fasters Have, vinsmagninger m.v. Retterne tilpasses sæson og kommer primært fra lokale leverandører.

 I 2018 fik Susanne diplom fra Smag på Nordsjælland for det unikke madhåndværk og brug af lokale råvarer.

Susanne er ejer og den der tegner caféen. Hun kender leverandørerne og det er hende der står i køkkenet hver dag og tilbereder retterne helt fra bunden af. Det sikrer at du altid kan få svar på hvor kommer maden fra?  hvad er der i? og hvordan er det lavet?

Med solid kokkerfaring kan det meste lade sig gøre. Så længe det blot er økologisk og med brug af friske råvarer, siger vi ja. Vi tilrettelægger menuen sammen med kunden og er altid friske på at bruge nye kreative idéer. Menuerne på hjemmesiden og Facebook er blot et indspark der kan bruges som udgangspunkt for netop din fest.

Rund fødselsdag, barnedåb, bryllup eller en god venindefrokost vi laver lige netop dine favoritter.

Har du spørgsmål til Caféen eller vil bestille bord så ring til Susanne på 87 100 100.

læs mere på www.chefscafe.dk eller se Facebook.

Linkmaster