Annoncørbetalt indhold

Cikade Cusine tilbyder alt indenfor mad og catering

Thierry Olive har mere erfaring end man kan forestille sig inden for madlavning og catering. Med sine franske rødder og arbejde rundt omkring i verden, kan han tilbyde mad i mange specialiteter. Også traditionel dansk mad er blevet en af hans særlige kompetencer.

Cikade Cusine tilbyder mad til alle lejligheder. Det kan være alt lige fra julefrokoster, bryllupper, fødselsdage, eksklusive hjemmemiddage og meget mere.

Theirry Olive går meget op i service, så du kan være sikker på, at hvis du vælger Cikade Cusine som cater til din fest, får du en mad- og serviceoplevelse i højeste kvalitet.

Franskmanden bag firmaet

Theirry Olive er opvokset i Frankrig, og han kom i lære som kok allerede som 14 årig. Siden da har han arbejdet mange steder rundt omkring i verden, bl.a. på flere forskellige Michelin restauranter og med mange kendte kokke.

Nu har han en catering virksomhed i Danmark, hvor hans kunder kan nyde godt af hans mangfoldige kompetencer indenfor madlavning. Også dansk mad mestrer han til perfektion efter næsten 30 år i landet.

Theirry Olive går op i at servicen er i top helt fra samarbejdets start. Derfor inviterer først han hjem på vin, hvor I kan tage en hyggelig snak om menuen og om dine visioner for maden.

Theirry kan komme med gode forslag til menuen, hvor han kan indtænke bl.a. sæsonen og temaet. Du kan være sikker på, at den menu, der bliver udarbejdet, bliver præcis som du ønsker.

Book Cikade Cusine til dit næste event

Du skal være ude i god tid, hvis du gerne vil booke Theirry Olive til at lave med til din næste fest. Du kan nemlig risikere, at Cikade Cusine er booket over et år ude i fremtiden. Dette er især i maj og juni, hvor kalenderen ofte er fyldt op med bryllupper og konfirmationer. Det er nemlig særligt til disse lejligheder, at folk har brug for catering firmaer til at stå for maden.

Du kan både ringe eller skrive en e-mail, hvis du ønsker at høre nærmere om maden eller priserne. Firmaet er lokaliseret i Skovlunde, hvor maden også bliver lavet.

Det er ikke kun maden, som firmaet står for i forbindelse med events. Også de rette vine til maden sørger han for. Og til maden og vinen medfølger naturligvis den bedste service. Så hvis du skal holde et event, hvor du vil være sikker på, at servicen er i top, og du ikke vil bekymre dig om andet end at nyde festen, så er Cikade Cusine et sikkert valg.

Catering firmaet har fået mange anmeldelser og reviews, der alle konkluderer det samme: Overdådig mad, flotte kreationer og top service. Kunderne roser især Theirrys evner til at skræddersy den perfekte menu. Catering firmaet får generelt mange varme anbefalinger fra tidligere kunder, der har været meget tilfredse med oplevelsen hos Cikade Cusine.

Hvis du har en firmafest, en 80 års fødselsdag, et bryllup eller bare en aften, der skal være noget særligt, i den nærmeste fremtid, så kontakt Cikade Cusine og få en god snak med Theirry om, hvad han kan tilbyde dig.

Linkmaster