Annoncørbetalt indhold

Kvalitet og punktlighed er nøglen hos Atheneflyt

Med Atheneflyt får du en af landets bedste flytteservices, hvor den høje kvalitet og sikkerhed er i højsædet. Her skræddersyes hver flytning til den enkeltes behov, og sørger for, at der er nok kapacitet både i form af flyttemænd og biler. Ved at tilpasse flytningen til enhver situation, udregnes en pris, der passer til ethvert budget. Atheneflyt kan klare både en privat flytning fra hus eller lejlighed til en større erhvervsflytning.

 

Ved at sikre at logistikken er i top og tilpasset til hvad flytningen kræver, garanteres det at alle ejendele bliver behandlet forsigtigt og med det rette udstyr. Derudover er det en kernesag for flyttefirmaet altid at ankomme til tiden eller før, så man ikke risikerer at skulle vente. 

 

Jylland-Sjælland samt udlandet

Atheneflyt er et flyttefirma baseret på Bornholm, der foretager flytninger landet over. Særligt fra Sjælland til Jylland og omvendt. Flytninger til udlandet, kan også snildt klares. Med jævnlige flytninger til både Berlin, London, Stockholm samt deres forstæder, er firmaet godt kendt i udlandet og rutineret med at klare professionelle udenlandsflytninger. Er der behov for en flytning til et andet land i Europa, klares det også uden problemer.

 

Over 30 års erfaring

Atheneflyt blev grundlagt i 1986 og i løbet af de seneste 30 år, har teamet prøvet lidt af hvert med flytninger. Derfor findes der ikke en opgave der er for stor, for besværlig eller for mærkelig for holdet. Det hele planlægger nøje og der sikres en tryg flytning med de bedste folk til at bære.

Teamet består af flyttefolk der har været i branchen længe, og forstår sig på at finde frem til den bedste løsning til enhver situation.  

 

Miljøvenlig flytning

Da et flyttefirma kommer meget rundt i landet, er det vigtigt for Atheneflyt at føre så bæredygtig forretning som muligt. Derfor køres der i nye og miljøvenlige flyttebiler, som er lave på CO2-udslippet og kan køre langt på literen. Der holdes løbende øje med ny udvikling på området, så der altid anvendes det mest optimale, til at skåne miljøet bedst muligt.

 

Opmagasinering mens boligen gøres klar

Nogle gange passer en fraflytning fra det gamle hus ikke med, hvornår der kan flyttes ind i det nye. Så kan man stå med en masse flyttekasser og ikke ane hvad der skal stilles op. Her har Atheneflyt en optimal løsning. De tilbyder sikker opmagasinering af alle ejendele på opvarmet lager, og klarer både nedpakning og transport til og fra lageret. Kunden behøver ikke regne på hvor meget plads der er brug for.Under nedpakningen beregnes det hvor meget plads tingene har brug for.

 

Tryg transport til det nye hjem

Tryghed er vigtigt for Atheneflyt. Med solid erfaring i at håndtere alt fra meget tunge til skrøbelige ting, sørges der for at klare flytningen på den mest optimale måde, så intet bliver beskadiget.

 

Læs mere om hvad flyttefirmaet tilbyder på www.atheneflyt.dk. Kontakt er også velkommen på
 

Linkmaster