Annoncørbetalt indhold

Restaurant Fusion giver dig en helhedsoplevelse

Hos Restaurant Fusion i Aalborg vil du opleve nyskabende kreationer, som giver dig en ny oplevelse, hver gang du kigger forbi. Den eksklusive mad nydes i luksuriøse rammer med en fantastisk udsigt til Limfjordsbroen og Aalborg Havnefront. Disse rammer skaber en fantastisk helhedsoplevelse. Vi har lokalerne både til en aften med a la carte, til en større konference eller til et privat arrangement.
Til selskaber sørger vi for at skræddersy menuen til jeres ønsker samt gæsternes behov. Vi får retterne til at passe til anledningen og sætter også den rette stemning med en passende vinmenu til at komplimentere maden.

Hos os kan du holde alt fra en konference til 300 mennesker, et forretningsmøde i eksklusive omgivelser, til en fødselsdag i godt selskab med lækker mad og cocktails. Vi kan også klare catering til ud af huset, hvor vi har kapacitet til at levere til alt fra receptioner og bryllupper.

 

 

Lounge med champagne stemning og klassiske cocktails

Har I mest lyst til en lettere forfriskning eller en skøn drink, anbefaler vi vores eksklusive lounge. Perfekt til at fejre når en aftale er kommet i hus, eller kollegaerne skal hyldes for god indsats.
Vi tilbyder et lækkert udvalg af champagner og cocktails samt naturligvis hjemmelavede snacks.

 

 

Spændende events for store og små

Hos Restaurant Fusion er der altid spændende events på programmet. Vi har mange forskellige tiltag som f.eks. vinsmagninger med udsøgte småretter, kulinariske oplevelser i efterårsferien samt julearrangementer i november og december. Som noget nyt har vi også Smagens Time, hvor vi lader børn komme og prøve en palette af nye smagsvarianter, som kan gøre selv det mest kræsne barn mere nysgerrig. Samtidig fokuserer dette tema på madspild.

 

 

Hjertet bag: bådflygtning fra Vietnam

Iværksætteren bag konceptet til Restaurant Fusion har en interessant historie.

Indehaveren Vinh Q. Du kom nemlig til Danmark som bådflygtning fra Vietnam i 1979. Han er søn af en gammel grillbarejer og udlært kok. Han har bygget hver en lille detalje op fra bunden og skabt sit livsværk i egne personlige rammer fyldt med passion og kreativitet. Med andre ord er Vinh Q. Du gået fra ikke at have noget netværk og være helt på bar bund til i dag at have et succesfuldt brand med Restaurant Fusion.

10 års jubilæum i 2020

I maj 2020 holder Restaurant Fusion 10 års jubilæum, og det skal fejres i stor stil med champagnegalla. Fejringen vil bestå af luksuriøse råvarer på menuen og formidabel underholdning, mens vi skåler i eksklusive champagner og hylder stedet, og den udvikling restauranten er gået igennem de seneste 10 år. Der er sket meget, og vi er stolte af det brand vi har fået skabt i dag.

Ved spørgsmål til restauranten og menukortet, kan man henvende sig til telefon nummer
35 12 33 31 eller læse mere på hjemmesiden www.restaurantfusion.dk/.

 

Linkmaster