Annoncørbetalt indhold

Simple løsninger, der kan effektivisere virksomheden

Har du din egen virksomhed, eller er du ansat i en virksomhed, der kunne være mere effektiv? Det er svært at finde ud af, hvordan man kan effektivisere. Ofte tænker man i alt for store løsninger og ændringer. Det kan dog sagtens gøres forholdsvis enkelt.

Her i artiklen har vi fundet simple løsninger frem, der kan effektivisere virksomheden. Det er enkle løsninger, der er forholdsvis ligetil at implementere i langt de fleste virksomheder. Find forslag til løsninger her.

Tidsregistrering – få helt styr på, hvornår der bliver arbejdet

Tidsregistrering kan være en rigtig god måde at effektivisere på, hvis du foretager det forholdsvis manuelt. Bliver det for eksempel anført på et stykke papir, i et excel-ark eller lignende, betyder det ofte, at der skal sidde en økonomimedarbejder og udbetale løn til medarbejderne manuelt.

Det kan der gå mange timer med. Især hvis der er mange medarbejdere, der skal have udbetalt løn. Det kan dog gøres langt mere effektivt. Der findes flere forskellige tidsregistreringsværktøjer, der kan automatisere processen.

Ved at gøre tidsregistrering automatisk kan medarbejderne selv i et system eller via en app angive, hvor meget tid der er blevet brugt på specifikke opgaver, eller hvor lang en arbejdsdag den enkelte har haft.

Når der skal udbetales løn, vil antallet af timer helt automatisk blive overført til lønsystemet, der sørger for at udbetale den rigtige løn. På den måde kan økonomimedarbejderen bruge sin tid på andre og mere fornuftige opgaver.

Tag store møder ud af huset

Skal der holdes større møder, er der mange, der vælger at afholde dem i interne lokaler. Det er dog ikke altid den mest effektive måde at gøre det på. Når man befinder sig i vante rammer, kan det betyde, at der ikke tages beslutninger nær så hurtigt.

Vælger man i stedet at finde mødelokaler ude i byen i stedet for, kommer man ud i nogle andre omgivelser, hvor man mere effektivt kan afholde et møde.

Derudover vil den eksterne lokation også være en fordel for de medarbejdere, der ikke er med til mødet. Det kan være forstyrrende, hvis der er trafik ind og ud af mødelokalet. Det kan derfor også påvirke effektiviteten blandt de medarbejdere, der i realiteten ikke er en del af mødet.

Der findes mange forskellige muligheder, når du ikke vil afholde mødet internt. Det kan for eksempel være et konferencecenter Horsens, der er den ideelle løsning. Det kan også være at mødes på en café eller leje sig ind et sted. Der er mange forskellige muligheder.

Sørg for at have det fulde overblik over større projekter

Er du i en virksomhed, der ofte har gang i forskellige projekter? I disse situationer er det vigtigt med projektstyring. Ellers er der stor sandsynlighed for at miste overblikket og styringen over projektet. Det er ikke en effektiv måde at drive et projekt i mål på.

Heldigvis findes der også en masse værktøjer netop til projektstyring. Disse værktøjer kan hjælpe dig med at få det fulde overblik over et projekt. Det kan både være i forhold til, hvor lang tid et projekt tager, hvem der er på projektet, hvilke opgaver der mangler og en masse andet.

Det smarte ved disse projektstyringsværktøjer er, at det foregår online. Det betyder, at alle kan følge med i projektet. Det sparer også dig for en masse samtaler med folk, der vil have en status for projektet. Det hele kan nemlig ses i systemet.

Når det er anført i et system, er det også nemmere at lave ændringer, i takt med at projektet skrider frem. Det er derfor en simpel måde at effektivisere på.