Annoncørbetalt indhold

Your taste - kreativ mad med passion

Hos Your taste i Taastrup kan du opleve nordisk inspireret mad med lokale råvarer.

Menuen varierer hyppigt og her kan der findes noget for hver en smag.

Restaurant og catering stedet skaber ærlig mad fra bunden med sans for detaljer og kreativitet.

Om du er til klassisk dansk mad eller vil prøve noget eksperimenterende, så kan du tilfredsstille smagsløgene hos Your Taste.

 

I hverdagene tilbyder vi i vores Kulturcenter Mariehøj en jordnær aftenbuffet, hvor man kan opleve hyggelig stemning og få et solidt måltid mad. Menuen udskiftes dagligt, så man roligt kan komme flere gange om ugen, og få en ny oplevelse hver gang. Her er der også noget for vegetarer.
Du får aftenbuffeten til kun 55,-

 

Specialister i mad og opvartning til de store begivenheder

Hjertet bag Your Taste konceptet, Jesper, har jyske rødder og mange års erfaring indenfor restaurationsbranchen. Han forstår at skabe den rette stemning for gæsterne, både i egne lokaler og til selskaber, hvor han er kreativ med at skræddersy en menu, der passer perfekt til selskabet.

 

Jesper og hans team kan stå for større selskaber, som bryllupper, konferencer og lignende, hvor han både bringer maden og bemanding til at opvarte alle gæsterne. Du kan også leje selskabslokaler i skønne omgivelser i Gilleleje med fantastisk udsigt ud over vandet.
Her finder du Restaurant Kystgaarden som, ud over at kunne anvendes til selskaber, også fungerer som restaurant med en varieret a la carte menu med danske specialiteter.

 

Vi tilbyder et varieret vinkort, hvor vi har vine fra hele Europa, der komplimenterer maden på eksklusiv vis, og skaber en skøn helhedsoplevelse. 

 

Lige nu har vi efterårstilbud på 3 retters menu eller buffet til selskab med ad libitum i vin, øl og læskedrik under maden til kun 399,- . Menuen tilpasses anledning og dine gæsters behov for vegetar eller veganer retter samt allergener.

 

Jysk kok udlever drømmen om egen forretning

Det nyklækket Your Taste koncept er baseret på en livslang drøm for at skabe sin egen restauration, hvor alt bliver skabt i de allerbedste rammer, efter Jespers egne præferencer.
Hver detalje på menuen er håndplukkede favoritter til at give en udsøgt og anderledes smagsoplevelse, som tilfredsstiller alle folkemunde.

 

Your Taste startede i 2017 og er under konstant udvikling, i takt med at forretningen vokser.
I nær fremtid vil der kunne tilbydes mere og mere til selskaber i form af kreative ideer, som vil underholde gæsterne og give dem en unik oplevelse.

 

Lokale råvarer i nordisk inspireret køkken

Hos Your Taste er en af mærkesagerne at maden skal være baseret på lokale råvarer. Det gøres både for at støtte lokalsamfundet, men også for at skabe en autentisk smag, der rummer af friskhed og dansk charme. Med et solidt netværk med lokale leverandører, kan de bedste råvarer garanteres ned til mindste detalje.

 

Samtidig har vi stort fokus på miljøet og gør vores for at føre bæredygtig forretning, ligeledes som vores leverandører gør. På den måde kan vi lave god mad og give gode oplevelser til folket -
 med god samvittighed.

 

Er der spørgsmål til konceptet eller har du brug for gode råd til dit næste arrangement? Kontakt på bestil@yourtaste.dk eller besøg hjemmesiden www.yourtaste.dk/ for at læse mere om mad og muligheder.

Linkmaster