Annoncørbetalt indhold

Tag på storbyferie i Danmark: Oplev skønne Aarhus

Dette er sponsoreret indhold

 

Drømmer du om billig storbyferie indenfor Danmarks grænser? Så er Aarhus den perfekte destination. Aarhus bliver ofte kaldt for verdens mindste storby - med god grund. Den har alle storbyens muligheder, men en mindre bys hyggelige atmosfære. Har du endnu ikke for alvor oplevet at være turist i Aarhus, er det altså oplagt at tage en forlænget weekend i byen. Der er mange skønne attraktioner for både børn og voksne og billige overnatningsmuligheder. Find hotel aarhus by via linket, og læs med her, hvis du vil høre mere om, hvorfor Aarhus er en fantastisk weekend destination. 

En kulturel oplevelse udover det sædvanlige på Aros

Aros er Aarhus primære kunstmuseum, og er faktisk et af de største i Nordeuropa. Her finder du alle typer kunst: Alt fra guldaldermalerier til moderne installationskunst i museets kælder. Derudover er der en lang række spændende tilbud til børn - mange af hvilke, der er interaktive på forskellige måder. Når du besøger museet, er det desuden et must at tage op i den smukke regnbue tunnel, der omgiver bygningens tag, og hvor du kan få udsigt over hele byen - indhyllet i alle regnbuens farver 

Besøg fortiden i Den gamle by

I den gamle by, kan både børn og voksne få en fantastisk oplevelse ved at rejse tilbage i tiden, og se hvordan huse og butikker så ud for mere end 100 år siden. De gamle huse er indrettet præcis, som de var dengang, og de forskellige huse viser en række erhverv, som var typiske på denne tid. Desuden er der et ny 1970’er kvarter i Den gamle by, der viser, hvordan lejligheder og forretninger så ud i dette spraglede og interessante årti. 

Tag på café eller slentretur i latinerkvarteret 

Latinerkvarteret er en af de hyggeligste områder i Aarhus midtby. Her er der blandt andet mulighed for shopping i de små specialbutikker og unikke tøjforretninger som præger kvarteret. Derudover er der en lang række hyggelige spisesteder i alle prisklasser. Fælles for restauranterne og caféerne i latinerkvarteret er, at de er mindre, unikke steder, der med garanti vil give dig en atmosfærisk oplevelse - også selvom du kun skal have en kop kaffe. Er vejret er godt, kan man bruge flere timer på at slentre rundt på brostene og opdage alle de små, unikke steder, latinerkvarteret har at byde på. 

Få en billig og anderledes madoplevelse på Street Food

Der er mange fantastiske spiseoplevelser i Aarhus. Et af de mest populære er Street Food, der ligger i en kæmpemæssig nedlagt busgarage ved byens busstation. Her vil du finde madboder fra hele verden. Så hvad end du ønsker at opleve mad fra Nepal, Vietnam, Indien eller noget helt fjerde, vil du uden tvivl finde noget, der falder i din smag. Derudover er retterne altid billigere, og koster sjældent mere end 100 kroner. Der et stort siddeområde udenfor, hvor du kan nyde solens stråler i sommerperiode, og er det koldt og vinter, findes der masser af siddepladser indendørs, hvor der både er varmt og hyggeligt.