Annoncørbetalt indhold

Hoppeglad? Airtracks er den bedste løsning

Direkte oversat til dansk er en airtrack en oppustelig springbane, og det er fuldt forståeligt hvorfor den bruges af de bedste gymnastikudøvere og atleter verden over. Springbanen giver de bedste forudsætninger for at udvikle springteknik og evner inden for gymnastik. Med en airtrack er der ubegrænsede muligheder for at øve på tumbling, parkour eller noget helt tredje. Før i tiden var springbanerne afsindig dyre og kun forbeholdt gymnastikforeninger, men i dag fås de i høj kvalitet og til billige penge. Du kan finde alt fra professionelle gymnastikmåtter til billige springløsninger til haven. Gå på udkig efter de bedste og billigste airtracks og optimer dine springevner. Teknologien som er anvendt kaldes i de fleste industrier for drop stitch. Det er alle de tusindvis af nylontråde, som forbinder de to flader og sørger for, at airtracken formes fladt og korrekt og ikke pustes op som en bold. Det giver netop de fantastiske springmuligheder.

 

Til professionel brug og til hjemmet

Hvad end du skal bruge en airtrack eller gymnastikmåtte til professionelt brug eller børnene tigger og plager om andet end den klassiske runde trampolin, så er en airtrack den bedste løsning. For det første er den langt mere sikker end de populære havetrampoliner samtidig med, at en airtrack giver de mest optimale rammer for at træne alt fra flik-flak, spring over forhindringer eller endda kampsport - mulighederne er mange med en airtrack. Det gode ved en airtrack er, at den kan modificeres til alle ønskede formål. En airtrack er et yderst relevant redskab til atleter i alle niveauer og sportsgrene og med tilbehør som spring boards og landingsmadrasser, skråkiler og flikflak-trænere er der tonsvis af muligheder for at skræddersy din træning til det du ønsker.

 

Hvad skal du kigge efter?

Af flere årsager er det er en god idé at se efter noget lokalt og fra danske producenter. For det første er standarden fra danske producenter utrolig høj samtidig med, at du nemmere kan vælge præcis den airtrack, der vil tjene formålet bedst. Med en højere standard følger og en større sikkerhed og garanti om, at materialerne anvendt i airtracken ikke er sundhedsskadelige. Der findes flere modeller med forskellige størrelser, muligheder og naturligvis pris. Hvis du har brug for en solid airtrack til haven, der passer bedre til en hoppe-hobby, så er en FlipZ et fremragende bud. Den er både billig men gennemsyret af ordentlig kvalitet til pengene. Er tilgangen mere professionel og avanceret, så findes der Gymplay-modeller, der er skræddersyet til den trænede gymnast, idrætsudøver eller tumbler. Det er blandt markedets bedste modeller, og giver udøveren de allerbedste forudsætninger for at nå til tops. Derudover findes der mini-airtracks, der passer perfekt til børn eller hvis haven er udfordret på pladsen. Eller hvis gymnastikefterskolen mangler det ideelle springredskab findes der pro-modeller, der passer perfekt i en idrætssal. Uanset størrelse og niveau giver en airtrack sjov og seriøs træning i en og samme springbane. Det er bare med at hoppe ud i det.