Annoncørbetalt indhold

home flytter ind i Rønde

Indehaverne af home Ebeltoft åbner ny home-butik på Hovedgaden

Kun godt ét år efter at ejendomsmæglerne Steffen Gandrup og Morten Skovholm overtog home-butikken i Ebeltoft, er de nu klar til at åbne en butik mere: Snart flytter de ind på Hovedgaden 39 st. th i Rønde, der før husede Pauli Garn som er flyttet ind i nabobygningen.

Især 36-årige Morten Skovholm kan næsten ikke vente med at komme i gang med at åbne butikken i Rønde – for ham er der nemlig tale om at favne Syddjurs endnu bedre og så fra egen hjemby.

Han har god erfaring som ejendomsmægler i Rønde og Hornslet fra årene 2005 til 2009 – i øvrigt sammen med sin kompagnon Steffen Gandrup - og siden 2007 har Morten og familien boet i Ugelbølle og nu Ladegårdsparken i Rønde. Så skal man finde en mægler med kendskab til lokalområdet skal man blot søge mod home, ” fortæller Morten Skovholm og tilføjer ”Det er virkelig min hjemmebane, og boligmarkedet i Rønde er inde i en spændende udvikling, som vi brænder for at være en del af,” fortæller Morten Skovholm.


De to lokale Home-folk har allerede boliger til salg i ’bjergbyen’ Rønde, og de er selvfølgelig klar til at servicere boligejere i salgstanker, selv om Home-butikken først er klar til indflytning omkring påske.

”Vi går helt klart efter at blive den foretrukne mægler i Rønde, da vi er lokale, og vi kender byen ud og ind,” slår Morten Skovholm fast.


De to home-indehavere Steffen Gandrup og Morten Skovholm har nu været i gang sammen fra deres forretning i Ebeltoft et års tid nu, og det gamle samarbejde er genoptaget med succes.

”Vi var lidt spændte på, om vi kunne falde lige så godt i hak igen, som sidst vi arbejdede sammen, men det er gået over al forventning. Nu kribler det i os for at komme ud af startblokkene som Røndes nye, dynamiske mæglerduo,” lyder det med et smil fra Morten og Steffen.

”Det her er vores fælles ’livsprojekt’. Vi har mange ting til fælles og ser ens på mange ting – men samtidig er vi også meget forskellige, så vi supplerer hinanden - det kan ikke være bedre,” konstaterer de to lokale mæglere.

”Vi er begge ærekære; vi vil gerne gøre tingene ordentligt. Også over for vores medarbejdere. Det skal være godt – og sjovt – at arbejde hos os,” lyder det fra Steffen Gandrup og Morten Skovholm.

Den energi og glæde smitter selvfølgelig af på kundernes oplevelser.

”Vi går op i at gøre tingene ordentligt og at gøre os fortjent til kundernes tillid. Der skal være kvalitet og et højt fagligt niveau i tingene hos os,” slår Morten Skovholm fast.


En anden ting, de to er helt enige om er, at kunderne og kundeservice er det absolut vigtigste i hverdagen. 
”Vi er hyper-lokale, og vi arbejder hyper-lokalt, og derfor er det så vigtigt for os, at vores kunder får den bedste behandling og oplevelse, så de vil anbefale os til deres venner og bekendte,” slår Steffen og Morten fast.

Inden den nye home-butik på Hovedgaden 39 i Rønde slår dørene op for kunderne, skal lokalerne renoveres og indrettes efter home-kædens nyeste indretningskoncept i lyse og venlige farver.

Den endelige åbningsdato for home Rønde, som bliver home-kædens butik nummer XXX, meldes ud inden længe.

FAKTA: Personligt om Røndes ’home-boys’:
Steffen Gandrup, 37 år, er gift med Christina, og de har to børn på 10 og 13 år. 

Morten Skovholm, 36 år, er gift med Tania, og de har tre piger på 2, 5 og 7 år.

I fritiden er de to ejendomsmæglere også engagerede i lokalsamfundet.

Morten er både aktiv i børnehavens bestyrelse i Rønde, hvor han har boet siden 2007, ligesom han sidder i bestyrelsen i grundejerforeningen på Mols, hvor han har sommerhus.

Steffen er et kendt ansigt i Ebeltoft IF Håndbold, og han er også ungdomstræner i fodboldafdelingen.


FAKTA om Røndes boligmarked
De lokale home-mæglere Morten Skovholm og Steffen Gandrup har ’spottet’ de nyeste tendenser:

Efterspørgsel: Det er ’hot’ at bosætte sig i Rønde, da man får alt det, man har brug for i en moderne provinsby tæt på Århus. Vi har ry som en aktiv handelsby og er omkranset af fantastisk natur i form af vandet og skovene. Det tiltrækker købere, og boliger i god stand bliver solgt relativt hurtigt – i snit på en tre-fire måneder.
Prisudvikling: Priserne er stadig ikke kommet så højt op som i nabobyerne mod Århus, og Rønde tiltrækker dermed forsat købestærke århusianere.

Projekter/grunde: Kommunen har rigtig travlt med at overdrage byggegrunde til nye tilflyttere. home sælger i øjeblikket ejerlejlighedsprojektet ’Kaløvig Parken’.

Potentiale: Røndes boligmarked har stadig potentiale. Grundsalget skaber rotation i byens boliger og tiltrækker nye borgere, hvilket giver en solid efterspørgsel. Samtidig regner med, at der kommer flere projektbyggerier i området fremover.

Gandrup og Skovholm kn.217443