Annoncørbetalt indhold

4 forslag til julegaver til manden der har alt

Juletiden nærmer sig efterhånden med hastige skridt, og det betyder, at vi valfarter ned i butikker og online for at få shoppet de sidste julegaver. Har du en ægtemand, kæreste, far eller et andet hankønsvæsen i familie, har du sikkert prøvet, at de ikke er verdens nemmeste at give gaver. Enten fordi de ikke ønsker sig noget, eller fordi det, de ønsker sig, ikke er nok til at udnytte hele gavebudgettet. Heldigvis for dig har vi her samlet fire forslag til julegaver til manden, der har alt. For det har han altså ikke nødvendigvis!

Den ultimative mandegave: Giv ham en lænestol

Uanset om manden i dit liv er far, bedstefar eller bare en ganske almindelig dødelig, ja, så er en lænestol et stensikkert hit. Ikke blot er en lænestol det perfekte sted at snuppe en morfar. Det er også et møbel, der giver maksimal komfort, og som samtidig er ved at få en renæssance og er blevet in igen, selv i ”New Nordic”. Det er selvfølgelig en lidt større investering og et møbel, der ikke kan erhverves, hvis du plejer at nøjes med nogle sokker eller et par underbukser. Men kan du eventuelt gå sammen med svigerforældrene eller et hold søskende, så giv ham en lænestol. Du kan finde et stort udvalg af møbler, herunder naturligvis også lænestole, og brands hos Schmidthuset. Stressless og Farstrup er eksempler på to gode producenter af lænestole.

Bløde pakker = ja tak

Nu har vi allerede taget lidt hul på de bløde pakker – og bare rolig, langt de fleste mandfolk bliver oprigtigt glade for at få de basisprodukter, man ikke tænker og får taget sig sammen til at købe i en travl hverdag. Kan du derfor være den hjælpende hånd, der køber underbukser, strømper, T-shirts eller lign., er du helt sikkert aftenens stjerne i vedkommendes øjne.

Værktøj: Også til manden med 10 tommelfingre

Værktøj er legetøj for mænd. Og selvom manden i dit liv måske ikke er verdens største handyman, så er der intet mere ydmygende for en mand, end hvis han ikke har et stykke værktøj, når han skal bruge det. Derfor kan du komme den uheldige situation i forkøbet og sørge for, at han har alle de grundlæggende redskaber, man skal bruge, som vaterpas, tommestok mv.

Oplevelser: En gave, du også får glæde af

En gave skal selvfølgelig glæde modtageren, men hvem siger, at du ikke også må få noget ud af det? Her er oplevelsesgaver den oplagte mulighed. Måske elsker han øl? Eller har han altid drømt om at springe i faldskærm? Kan du måske lokke ham med på et spaophold? Mulighederne er mange, og det er sådan set kun fantasien, der sætter grænser. Du kender hans hobbyer og præferencer, så tag udgangspunkt i noget, han godt kan lide at lave, og som kan være et afbræk fra hverdagens stress og jag. Hvis I ovenikøbet kan komme væk fra de fysiske rammer, I bevæger jer i hver eneste dag, så er det kun en ekstra god julegave.