Annoncørbetalt indhold

Velkommen hos danbolig Ebeltoft

Din lokale ejendomsmægler i Ebeltoft, Mols, Knebel, Balle, Tirstrup, Vrinners og Syddjurs

Skal du sælge din bolig er det vigtigt, at vælge en ejendomsmægler der har et indgående kendskab til dit lokalområde. En mægler som ved, hvad køberne vil have og hvordan din bolig præsenteres bedst muligt - alt sammen for at få det bedste resultat i form af pris og vilkår. Det ved vi hos danbolig Ebeltoft.

Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering allerede i dag og find ud af, hvor meget du kan få for din bolig og hvordan vi bedst kan nå et godt resultat.

Sådan markedsfører vi din bolig online
Den helt rigtige markedsføring er nøglen til et effektivt boligsalg. Hos danbolig får du din helt egen side på danbolig.dk, hvor din bolig præsenteres bedst muligt med knivskarpe fotos, og hvor du får eksklusiv indsigt i aktiviteten på din bolig, således at vi sammen kan følge og optimere indsatsen løbende. Du vil også opleve vores online markedsføringsværktøj, danbolig clevr, der sikrer, at du når ud til relevante købere over hele landet. Facebook optimering og de førende boligportaler er en ligeså naturlig del af vores værktøjer.

......og offline
Vi bor centralt i Ebeltoft. Der kommer hele tiden folk forbi et af de mest befærdede strøg i byen. Det giver en god udstillingsmulighed. Herudover har vi den holdning, at vi fortsat kan inspirere køber gennem annoncering i lokale, regionale og landdækkende aviser. Det sikrer dig den bedste eksponering af din bolig.

Specialiseret i flere boligtyper i Ebeltoft og Syddjurs
Vi gør os umage og synes selv vi har et rigtig godt team af registrerede mæglere, der er specialiseret i både sommerhuse, villaer og landbrugsejendomme. Endvidere sælger vi løbende grunde, andelsboliger og ejerlejligheder. Når du sælger gennem os, har du en fast kontaktperson men kommer i kontakt med alle medarbejderne, der løbende arbejder mod et salg.

Vi tager udgangspunkt i dig og din ejendom
Vi sætter en ære i at give alle en professionel oplevelse af at være kunde hos os. Resultatet kan fremkomme på flere forskellige måder, men ens for dem er, at vi gerne vil kende din situation. Så arbejder vi bedst mod fælles mål.

Vores tilgang skal ende med din tilfredshed
Sælger du gennem os, holder vi hinanden opdateret gennem forløbet og vi rådgiver dig om den bedste markedsføringsstrategi. Vi tager løbende temperaturen på vores kunder og kan med rette sige, at vi får gode tilbagemeldinger. Det vil vi også gerne vise dig.

Velkommen til danbolig Ebeltoft - din lokale ejendomsmægler i Ebeltoft

danbolig ebeltoft