Annoncørbetalt indhold

Indret dit nye hus indvendigt og udvendigt

Denne artikel indeholder reklame.

 

Når du skal indrette dit nybyggede hus, er der flere ting, du kan overveje i forhold til, hvad der designmæssigt giver mest mening, og hvad der praktisk giver mest mening – både i forhold til den indvendige og udvendige indretning af huset. Derfor har vi her samlet flere tips og råd til, hvad du kan gøre for at indrette dit nye hus – både i forhold til værelser og udearealer.

Skab stil og bæredygtighed på husets yderside

Hvis vi starter med husets yderside, er der flere ting, der kan være med til at ”indrette” og skabe personlighed til huset. En af dem kan være at lægge et tag, der både er bæredygtigt og som kan give huset sit helt eget design – nemlig med det der bliver kaldt grønne tage. Det er et tag, der består af forskellige planter og som derfor skaber et grønt lag ovenpå taget. Det grønne tag kan blandt andet købes ved Phønix Tag, som også kan montere taget, så det får det nye look. Det grønne tag kan være med til at skabe en helt ny dimension til huset.

Der er flere andre fordele ved taget. Det er nemlig godt for miljøet, da planterne fra taget optager CO2 fra luften og omdanner det til ilt. Det kan især være en fordel i byerne. Det er også godt for miljøet, fordi taget skaber levesteder for flere plante- og dyrearter, som ellers normalt bliver fjernet, når man bygger nyt. De grønne tage kan desuden også reducere nedløbet fra tagflader, hvilket giver mindre belastning på afløbssystemerne og mindsker risikoen for oversvømmelser efter et skybrud.

Sov godt i dit nye hjem

En af de vigtigste ting i dit nye hjem er, at du skal sove godt. Så invester i en ordentlig seng til soveværelset, der gør din nattesøvn meget bedre. Hvis du ikke vil investere i en helt ny seng, kan du blot opgradere din gamle seng med topmadrasser, der kan forbedre sengens komfort og bidrager til en sund støtte af kroppen. Topmadrassen kan også forlænge levetiden af din seng, fordi den så er den primære flade, der bruges.

 

Du kan eksempelvis købe dine nye topmadras hos Sengefabrikken, der både har topmadrasser med Memory Skum, Komfortskum og Latex. Valget af materiale afhænger af dine præferencer og alle materialerne er derfor gode på hver deres måde. De forskellige topmadrasser findes i mange forskellige former, farver og kvaliteter. Find derfor en topmadras og en seng, der passer til dit nye soveværelse og opgrader på den måde din indretning og din nattesøvn.

Indret dit køkken praktisk

Det kan betyde meget, hvordan dit køkken er indrettet. Det skal kunne bruges til madlavning og spisning, både når I har gæster og når I bare er jer. Derfor er det helt essentielt at bruge tid på at overveje køkkenets indretning. Det er først og fremmest vigtigt at tænke på, hvor arbejdspladserne i køkkenet skal placeres og hvor meget plads, de skal have. Man har ofte brug for plads ved vasken, ved komfuret og generelt på køkkenbordet. Herunder skal der være plads til tilberedning af maden, kogeplade og opvask. Især ved vasken skal man have en del plads, fordi der ofte kan ligge opvask, pander osv. Derfor er det en god ide at have masser af plads lige der.

 

Man skal også overveje, hvor en eventuel opvaskemaskine skal stå, uden at den er i vejen. Den er også ideel at placere tæt på skraldespanden, så man nemt kan smide rester deri, inden tallerknerne kommer i opvaskeren. Det vigtigste i et køkken er kogepladen, som kan indbygges i køkkenbordet, så der er plads til en ovn under. Der er derfor utrolig mange ting, du skal overveje for at indrette dit køkken praktisk.