Annoncørbetalt indhold

Opgrader dit skur til foråret

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

 

Her i de kolde vintermåneder kan det være svært at vente på at komme i haven og arbejde eller i skuret og bygge nye ting. Selvom der stadig er et stykke tid til at foråret for alvor kommer til Danmark, er der flere ting, du kan forberede inden. En af dem er blandt andet at opgradere dit haveskur eller cykelskur og de ting, som du opbevarer derinde. På den måde kan du være helt klar, når foråret kommer.

Indret skuret med haveredskaber

Et haveskur er ofte ret lille og skal samtidig have plads til en masse forskellige ting, herunder blandt andet cykler, haveredskaber, græsslåmaskine, værktøj osv. Det kan derfor være smart at tænke over indretningen af dit skur, så der er plads til mest muligt, uden at det kommer til at se rodet ud. En af de ting som fylder mest, men også bruges mest, er haveredskaberne. De kan dog nemt placeres, så de ikke fylder så meget. Det kan du blandt andet gøre ved at hænge så mange redskaber op på væggen som muligt. Så får de også mindre fugt og ruster ikke så nemt. Så er der også mere plads til de lidt større ting, som eksempelvis cykler, på gulvet.

De store redskaber kan hænges på specialkroge, som kan købes i de fleste havecentre. Det er ikke kun de typiske haveredskaber, du kan hænge op. Også stigen og haveslangen kan hænges op – så længe dine kroge er stærke nok. De små redskaber kan til gengæld gemmes i reoler, som kan stå op langs væggen eller de kan hænges op på væggen med små søm. Så har du resten af gulvpladsen til de større ting, og du har orden på tingene.

Klargør scooteren til forårets køreture

Inden du kan suse afsted på din scooter, motorcykel eller bare cykel på landevejen, kan du gøre dem klar til foråret. Det er vigtigt at holde dine køretøjer godt ved lige, hvis du skal have gavn af dem i flere år. Det kan du gøre ved at holde dem rene for snavs og ved ofte at tjekke for, om der mangler dele eller om de har skader. Du kan klargøre dem ved at pifte dem op på flere forskellige måder.

Du kan eksempelvis købe olie, kæder og andre scooter dele hos KGi. På den måde er du sikker på, at scooteren er helt i top, når du skal ud og køre. Det er desuden også meget billigere at udskifte smådele til både scooter, motorcykel og cykel, end at skulle ud og købe en helt ny. Der kan derfor være mange fordele ved at sørge for, at alt er som det skal være. Du kan samtidig investere i lidt ekstra ting fra KGi, som du ved, du får brug for, og som du kan opbevare i skuret indtil foråret. Det kunne være cykeldæk, skruer, bolte osv.

Hold varmen med træpiller

Hvis du har et fyr i skuret, er det en god ide at holde gang i det – også selvom foråret er på vej. For selvom det er forår, så er det stadig Danmark, vi befinder os i. Og her er der stadig koldt især i forårsnætterne. Du kan eksempelvis fyre op i dit fyr med billige træpiller fra Danish Agro Shoppen.

Træpillerne herfra er kendetegnet ved høj brændværdi og lavt askeindhold, og de kan bruges til både pillefyr og træpilleovne. En fordel ved forår- og sommermånederne er, at forbruget af træpiller her er lavere, afhængigt af hvor varmt vejret er. Du har derfor ikke brug for det helt store. Men det er stadig vigtigt, at du husker at købe ind til det, så du ikke står og mangler dem til foråret, fordi du tænker vinteren er ovre.