Annoncørbetalt indhold

Optimér inde- og udemiljø på arbejdspladsen

Denne artikel indeholder sponseret indhold.

Har I en terrasse, balkon eller et gårdareal på arbejdspladsen, som I ikke helt hvad I skal stille op med? Et udendørs område kan være et godt incitament for medarbejdere til at få frisk luft og få bevæget sig i pauserne, men det kræver et indbydende område. Ligeledes skal alle gerne vende tilbage til et sundt kontorområde, ligegyldigt om alle har eget kontor eller I arbejder på storrumskontor. Gode møbler er et perfekt sted at starte med at få optimeret jeres indemiljø og udemiljø på arbejdspladsen.

En investering i velvære og effektivitet

Næst efter elektronik er møblement nok det dyreste, som en arbejdsgiver skal investere i til sin arbejdsplads. Billige siddepladser kan føre til rygproblemer og andre helbredsproblemer for ens ansatte, hvilket derefter fører til dårlig arbejdsmoral og generelt dårligere udført arbejde. Behagelige og ergonomiske stole samt borde af korrekt højde kan gøre en stor forskel for medarbejderes og kollegaers helbred, hvilket giver højere arbejdsglæde, som gør hver arbejdsdag mere effektiv for hver enkelt arbejder.

Dette gør dog ikke regningen nemmere at sidde med, hvis man gerne vil indkøbe gode stole og borde til sin arbejdsplads, ligegyldigt om der er tale om enkelte kontorer eller ét stort, åbent kontormiljø. For at minimere omkostninger kan man investere i brugte hæve sænkeborde, som eksempelvis kan findes hos jkOffice. Her forefindes hæve/sænkeborde i god kvalitet og med lang holdbarhed, så både du og dine ansatte er garanteret godt håndværk, som ikke skal udskiftes eller repareres i tide og utide.

Hæve sænkeborde er en god måde at sikre et bedre arbejdsmiljø og bedre helbred på kontoret. Ved at have muligheden for at stå mere op i løbet af arbejdsdagen, får man afhjulpet en del helbredsmæssige problemer, som stille og roligt sniger sig ind på én, hvis man arbejder på kontor alle ugens dage. Menneskekroppen er faktisk ikke lavet til at skulle sidde så længe ned, så derfor er det vigtigt at kunne give sine medarbejdere mulighed for at forbedre deres helbred.

Sæt regler og få et sundt udemiljø

Når det er tid til at holde pause, kan det være lokkende at komme lidt udenfor, især hvis der er udendørs område i forbindelse med kontoret. Ved at anse dette område som fælles ansvar, får hele kontoret desuden bygget et fælles ansvar, så på denne måde kan det være en nem måde at forbedre holdånden på kontoret. Lad indretningen af dette udemiljø være en fælles beslutning, både hvad angår møblering, dekorering og opførsel på området.

Har I eksempelvis en balkon eller terrasse, behøver denne komfortable og praktiske møbler, som passer til hvor ofte og hvordan I regner med at benytte området. Er I et lille hold vil et enkelt havebord med tilhørende stole være godt, men er I flere, er det en god idé at anskaffe flere borde. Såfremt området er stort nok, skal der nemlig kunne være plads til jer alle.