Annoncørbetalt indhold

Tre nyttige tips til haven dette forår

Dette indhold er sponsoreret 

Vinteren er snart forbi, og foråret springer frem på fineste vis. Foråret er tit, der hvor de fleste haver står flottest, men det er ikke nemt at fastholde en smuk have, hvis man ikke kender nogle af de snu tricks. Der findes mange små tricks og spændende ting, som du kan gøre for at holde din have flot, det gælder bare om at lede efter dem. Nedenfor vil du kunne læse om tre af disse tips. 

Gå aldrig ned på udstyr 

Du har helt sikkert hørt det før, men det er i dette tilfælde fuldstændig rigtigt. Det går ikke, at du ikke har udstyret til at kreere og derefter vedligeholde din smukke have. Dog kan det være svært, at finde ud af hvad der er det essentielle udstyr, samt hvilket mærke og type, du skal vælge, når du først finder ud af det. Her kan du med fordel gøre brug af sider som Testsektionen.dk, hvor du kan læse produktanmeldelser og meget mere. 


En af de ting, som kan gøre dit liv meget nemmere, når det kommer til at vedligeholde selv den simpleste have er en robotplæneklipper. Det kan være svært, at tage sig sammen til at klippe plænen, men med en robotplæneklipper undgår, du bøvlet. Det er bare et spørgsmål om at trykke start.  


Derudover er det vigtigt, at have det simple udstyr på plads. Her tales der om skovle, hækklipper, spande, trillebøre osv. Det gør bare have-arbejdet lettere, at det er på plads. Så smut en tur ned i det lokale havecenter og opgrader haveskuret med udstyr.                                                                                                        

Plant blomster strategisk 

Et andet trick, som ofte overses af mange, er at plante blomsterne strategisk. Nogle blomster kræver mere vand end andre. Andre planter kræver sollys. Det giver sig selv, at det gælder om at plante sine blomster og planter rigtigt, så de kan gro helt optimalt. Derfor kan du med fordel anskaffe blomster, som skal vedligeholdes på samme måde. Dette gør, at du let kan plante dem sammen og spare en masse tid på vedligeholdelse. Hvis alle din blomster er plantet et sted eller i større klynger, kan du hurtigt vande dem. 


En smuk have er en velholdt have, men det kræver noget at holde en have. Så plant dine blomster og planter, så strategisk som muligt - på den måde undgår du at blive stresset over at holde haven. 


Gør haven personlig 

Der findes ikke noget bedre end stolt at vise sin have frem til familie og gæster. Det personlige præg er prikket over i’et, når det kommer til en smuk have. Der er mange måder, du kan gøre haven personlig på. En af de nyere trends er at lave havemøbler selv. 


Specielt er et hjemmelavet møbel blevet populært, nemlig palle-havesofaen. Skabt af brugte træpaller er havesofaen god at have på teressen. Du kan male og style den præcis, som du vil og den skal nok trække opmærksomhed til sig - både i forår- og sommersæsonen.