Annoncørbetalt indhold

Tips til boligindretning

Dette indhold er sponsoreret

Når det kommer til boligindretning, kan det være svært at lokalisere den helt rigtige boliginspiration, der matcher din personlighed, og som kan ses i din boligindretning. Bydahlliving.dk forhandler inspiration til boligindretning i form af forskellige populære designs og interiør, så du kan skabe den helt rigtige stemning i dit hjem. Heriblandt det populære nordiske interiørbrand, House Doctor. House Doctor står for nordisk design i topklasse og fremstiller interiør designs i høj kvalitet. Udvalget af interiør hos Bydahlliving.dk opdateres løbende, så du altid kan finde ny inspiration til din boligindretning. Se evt. produkterne fra House Doctor her.

Præsentation af ‘House Doctor’

House Doctor har et solidt brand i interiørbranchen og står for nordisk design i topklasse. Med House Doctor finder du produkter til hele boligen, heriblandt evighedskalendere, reoler, læder grydelapper, kaffestel, lækre tekstiler som puder og uldtæpper og meget andet. Ved at investere i et produkt fra House Doctor, investerer du ydermere i design i høj kvalitet, som passer perfekt ind i de danske hjem. Kreativitet og respekt for design er nøgleord hos danske House Doctor, og netop kreativiteten er en kerneværdi og en strategi der betyder, at House Doctor ikke blot designer én type af produkter - men derimod en bred vifte af produkter til hele boligen.

Puder og pudebetræk

House Doctor fremstiller, som sagt, et stort udvalg af flot interiør til boligen. Oplev eksempelvis et spændende udvalg af pudebetræk i indbydende skandinavisk inspirerede designs. Pudebetrækkene er produceret i kvalitetsmaterialer og med deres enkle, stilfulde og tidløse look tilfører de, din indretning i hjemmet, et personligt udtryk. De kan benyttes på sofaen, på sengen eller i lænestolen og skaber hygge i rummet. Et pudebetræk fra House Doctor er et perfekt bidrag til din indretning - uanset hvad dets formål er.

Sortimentet af pudebetræk byder på flere varianter og farver. Du kan vælge mellem både rå og varme farver, der hver især tilføjer et forfriskende bidrag til din indretning i både stue og soveværelse. Udover pudebetræk, kan tæpper eller plaider også have en opfriskende funktion til din indretning i stuen eller soveværelset. Tæpperne giver i selskab med pudebetrækkene den perfekte kombination af charmerende design og hygge. Nogle af tæpperne fra House Doctor er sågar med 15 procent uld, så du kan holde varmen i de kolde måneder, mens du kan slappe af og nyde den enkle, men stilsikre indretning af dit hjem.

Interiør til køkkenet

Ydermere fremstiller House Doctor også både funktionelle og lækre produkter til køkkenet. Oplev eksempelvis grydelapper i ægte læder, der er et både praktisk og smagfuldt valg til dig, der ønsker at pifte køkkenindretningen op med et råt og naturligt look. Ligeledes forhandler de også viskestykker, der også bidrager med både funktion og stil til køkkenet. Viskestykkerne er fremstillet i 100 procent bomuld og har et elegant design der giver stemning i køkkenet. Ydermere byder de på en stilren POT stempelkande til kaffeelskeren, som simpelthen er et musthave at have i sit køkken, især fordi den er fremstillet i et enkelt og indbydende design med rene linjer.