Annoncørbetalt indhold

Vælg den rigtige madras - Prøv en testvindende skummadras

Kender du følelsen af konstant træthed? Der er mange årsager til, at vi føler os trætte i løbet af en dag. Èn årsag til træthed kan være søvnmangel, der kan skyldes mange ting, og en anden kan være mangel på god søvn. Når vi sover, gennemgår vi forskellige søvnstadier, hvor den dybe søvn sikrer, at kroppen kan restituere ordentligt. Den dybe søvn er derfor den gode søvn. Sover vi meget overfladisk, vil vi føle os trætte uagtet, hvor mange timer, vi har sovet. En god madras er første skridt på vejen til bedre nætter, og Emma Madras er bedst i test hos Testfakta - så prøv det i dag.

Derfor er god søvn vigtigt

God søvn sikrer os, at vi fungerer godt i vores hverdag, hvilket har stor betydning både for vores arbejdsliv, privatliv, og de mennesker, der indgår deri. Sover man for lidt og for dårligt, vil man føle sig mat, energiløs og irritabel, hvilket kan gå ud over de nærmeste. Derudover får man svært ved at huske og at koncentrere sig, hvis man ikke sover godt nok. Det skyldes, at vores kroppe genopbygger i løbet af den dybe søvn, og at skadelige affaldsstoffer bliver fjernet fra hjernen. Lider du af søvnmangel, eller mangler kvalitet i din søvn, kan du på sigt risikere at udvikle diabetes, overvægt, psykiske sygdomme, hjerteproblemer blandt mange andre sygdomme og tilstande. Det gælder naturligvis både for voksne og børn, at god søvn er vigtig, og derfor kan du med fordel undersøge markedet, når du skal vælge den rigtige madras til dig og din familie.

Skum- eller latex madrasser

Når du skal vælge den rigtige madras, står du ofte overfor valget imellem skum og latex. Men hvad er forskellen egentlig, og hvad er det bedste valg? Latexmadrasser er gode, hvis du har svært ved at komme af med varmen om natten. Det åndbare materiale sikrer dig nemlig, at din sved kan transporteres væk fra din krop. På den anden side giver skummadrassen en god og ensartet støtte til hele kroppen, så komforten er helt i top. Der findes forskellige typer af skum, som eksempelvis memory skum, som former sig efter kroppen. I en test fra maj 2020 taber latex madrassen til Emma skummadras, fordi at latex madrassen ikke opfylder kravene til ergonomiske egenskaber. Her blev Emma Madrassen fremhævet som testvinder, hvor den i alle parametre klarer sig godt, og fik en samlet score på 8,1.

Bedst i test madras

Det er ikke underligt, at Emma skummadras er den sikre vinder i madras testen fra maj 2020. Emma madras er nemlig en madras, der passer til alle kropstyper. Faktisk er det den eneste madras, der opfylder kravet om god ergonomi for både mindre, mellemstore og større kropstyper. Det skyldes at madrassen er trykaflastende, hvilket betyder, at madrassen fordeler tryk og vægt ligeligt og sikrer således optimal komfort. Derudover tilpasser skummet sig efter din kropsform og giver dig derfor en ‘customized’ støtte. Foruden madrassens evne til at tilpasse sig enhver kropstype, er Emma madrassen også temperaturregulerende, da skum materialet har luftporer, der gør madrassen yderst åndbar. Betrækket absorberer også overskydende varme og giver en kølig fornemmelse, hvilket er særligt fordelagtigt i varme sommermåneder. Som en bonus til listen har Emma 100 nætters risikofri prøveperiode. Det tager kroppen 4-6 uger at vænne sig til en ny madras, og derfor får du 100 dages prøveperiode til at forelske dig i Emma Madrassen. Prøv en bedst i test madras i dag.