Annoncørbetalt indhold

Hvad er fordelene ved en kontinentalseng?

Der er mange fordele ved at vælge en kontinentalseng. Dette er den type seng det lader til at ‘alle’ skal have lige nu, men er der en grund til det? En kontinentalseng er både lækker og luksuriøs, men her ser vi lidt nærmere på, hvilke andre fordele der er ved at vælge en kontinentalseng.

Hvorfor kontinentalseng?

En kontinentalseng er en seng der består af hele tre madraslag. Der er også tit støtte og komfortlag i det helt nederste lag. En kontinentalseng ser på mange måder ud som en ‘rigtig seng’, hvis man skal forestille sig en, og det er en meget mere luksuriøs seng end en rammemadras, for eksempel. Det nederste laget i en kontinentalseng er en form for rammemadras, og alt efter kvaliteten og prisklassen på kontinentalsengen, vil denne måske have pocketfjedre, et lag latex og komfortsoner i tillæg til en stabil og solid træramme. Det næsten laget er selve madrassen, altså hovedlaget. Dette er gerne en springfjedermadras med flere komfortsoner for at støtte forskellige dele af kroppen og pocketfjedre, der hver eneste fjeder er pakket ind i en egen lille stoflomme for at sikre at den giver ultimativt spring og holder i mange år fremover.

Det øverste laget i kontinentalsengen er topmadrassen. Dette laget er det der beskytter sengen mod fugt, støv og sved i løbet af natten. Derfor er tit det her lag lavet af fugtafledende og afkølende latex, og man kan altid vaske betrækket til en overmadras, og hvis det er latex, kan man også vaske kernen. Dette laget har meget at sige for sengens hygiejne, og højkvalitetssenge har tit et allergivenlig latexlag som overmadras, der også er specialkonstrueret for at give god støtte hele natten i mange år.

En kontinentalseng har tre komfortlag der arbejder sammen for at give dig den bedste søvnoplevelse. Der er få senge der kan matche sig med dette og den skræddersyede støtte og tilpasning, derfor er kontinentalsenge blevet så utroligt populære de sidste årene.

Hvilken kontinentalseng skal jeg vælge?

Det er en god ide at have kvalitet i tankerne når man skal vælge en god kontinentalseng. Du kan faktisk gå ud i fra din kropsvægt for at finde rigtig fasthed når du skal købe ny seng. Du behøver med andre ord ikke at gå i en fysisk butik for at købe seng, men man kan købe den på nettet. Faktum er nemlig, at mange køber en for blød seng når de prøver den i butik. Det er fordi man går for det der er komfortabelt lige der og da, og ikke nødvendigvis efter, hvad der vil støtte godt over længere tid. Hvis man skal finde en god kontinentalseng, er det en god ide at finde bedst i test kontinentalseng.

Du skal gå efter kvalitet, pris og komfort når du skal vælge seng. Det er altid en god ide at vide, hvilken fasthed du skal have. En hovedregel er, at man skal vælge en fast fasthed hvis man vejer over 80 kg og en middels fasthed, hvis man vejer under 80 kg. Man skal også tage hensyn til hvor mange komfortsoner man vil have, om man har eventuelle rygplager der skal tages højde for, eller om man for eksempel bliver varm om natten. Det sidste kan afhjælpes ved at gå for kølende materialer som latex og fokusere på ventilerende materialer. Det er også en god ide at tage højde for allergi.

Du bør vælge en kontinentalseng fordi de mange lag arbejder sammen for at skabe en meget komfortabel seng, der giver god støtte og en luksuriøs følelse. Kontinentalsenge er tit i lidt højere kvalitet end mange andre senge, og derfor egner de sig perfekt for dig der vil investere i det bedste.

 

visibility