Annoncørbetalt indhold

Sådan kan du modernisere dit gamle køkken uden at betale en formue

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Drømmer du, som mange andre danskere, om et nyt og moderne køkken med plads til hele familien, men har du ikke råd til at give køkkenet den helt store omgang? Så kan du med fordel læse med her. I denne artikel kigger vi nemlig nærmere på, hvordan du med ganske få midler kan forvandle dit gamle og nedslidte køkken til et flot køkken i en moderne stil.

Få malet køkkenlågerne

Noget der virkelig kan få et køkken til at se nedslidt ud er køkkenlågerne. Det er som regel dem, der først bliver slidt ned, fordi de udsættes for meget slid. Er malingen begyndt at skalle af, eller kunne du bare godt tænke dig at give dit køkken en makeover, så kan du relativt billigt få malet køkkenlågerne. Du kan enten selv gøre det, eller du kan lade en maler stå for opgaven for et professionelt resultat.

Skift bordpladen ud

Mange tænker ikke over det, men bordpladen har en stor betydning, når det kommer til at give et indtryk af køkkenet. Er bordpladen meget mørk, kan det for eksempel lysne køkkenet meget op ved blot at udskifte den med en lysere model. Det koster ikke ret meget, men det vil gøre en kæmpe forskel.

Der findes mange forskellige bordplader, som du kan vælge imellem. Det er blandt andet:

  • Bordplader i laminat
  • Bordplader i massivt træ
  • Bordplader i granit
  • Bordplader i marmor
  • Bordplader i stål

De giver hver især deres helt eget udtryk, så der er mulighed for at vælge lige netop den bordplade, som passer til din stil.

Udskift vask og armatur

Vask og armatur i køkkenet kan også være med til at pifte køkkenet op og gøre det mere moderne. Du kan for eksempel vælge en sort vask for et enkelt og stilrent look, eller hvad med en smuk vask i messing, som giver et mere eksklusivt look? Der findes også utrolig mange forskellige armaturer, som du kan vælge imellem, og de kan ligeledes fås i mange forskellige looks og designs.

Mal væggene eller opsæt flotte klinker

Sæt kulør på tilværelsen og mal væggene i køkkenet en fed farve. Du kan også opsætte flotte klinker på væggen for at give rummet personlighed og for at understrege den moderne stil, du gerne vil tilføre i køkkenet. Hverken maling eller klinker behøver at koste ret meget, så længe du udfører arbejdet selv.

Opsæt en god belysning

Sidst, men absolut ikke mindst, kan du sætte prikken over i’et i dit nye køkken med de helt rigtige køkkenlamper, der blandt andet giver et godt og behageligt lys, og som samtidig passer godt ind i den valgte stil.