Annoncørbetalt indhold

På udkig efter en ny iPhone? Sådan får du den bedste pris

I dag er der et væld af muligheder for at erhverve sig en iPhone. Du kan både få fingrene i dem online og i fysiske butikker, og derfor handler det mest af alt om at finde frem til den bedste pris. Det hjælper vi dig med i denne artikel, da du ofte kan få meget ud af dit abonnement, hvis du sørger for at vælge det helt rigtige.

Når du går på jagt efter din nye iPhone, kan du vælge at købe med eller uden abonnement. Vi tager udgangspunkt i muligheden for at købe med abonnement, da det typisk vil give dig en bedre pris på selve din nye iPhone og samtidig give dig et væld af andre muligheder.

Nye iPhones kan koste dig dyrt, men også det modsatte

Apple har i de sidste 13 år leveret mange forskellige generationer af den populære iPhone, hvor de for kun tre år siden præsenterede den nye iPhone X og iPhone 11. Her blev den klassiske hjem-knap erstattet med en infinity-skærm, og disse to modeller kom med et revolutionerende kamera, der var helt nyt for Apple.

De mange forbedringer betød samtidig også en stigning i prisen, og dette blev mødt med blandede følelser blandt forbrugerne. For selvom du får meget for dine penge, kan det virke som en stor post i budgettet.

Heldigvis er der gode muligheder for at få en ny iPhone til en langt bedre pris, hvis du vælger at købe den med et abonnement. Dette gælder særligt for dig, der gerne vil have nok data, god underholdning og meget andet.

Telmore’s abonnement kan det hele

Der findes forskellige teleudbydere i dag, men ikke alle tilbyder dig det samme. Derfor skal du selvfølgelig finde en udbyder, der tilbyder dig en abonnementsordning med en iPhone. Her finder du blandt andet Telmore, som, vi mener, giver dig én af de bedste deals, når det kommer til at få en ny iPhone til den bedste pris.

Ser vi nærmere på konceptet på Telmore, køber du her din iPhone med abonnement. Derfor betaler du et langt lavere beløb for din iPhone, og i stedet afbetaler du gennem det tilhørende abonnement. Her vil du ofte skulle betale for et større abonnement, men hvor du kan spare endnu flere penge.

Telmores tilhørende abonnement tilbyder, foruden fri sms/mms og massevis af data, Netflix og andre streamingtjenester, som er inkluderet i dit abonnement. Det betyder for dig, at du ikke kun betaler langt mindre for din telefon. Du har ligeledes mulighed for at spare ekstra på de streamingtjenester, du måske allerede abonnerer på.

Fri efter seks måneder

Alt efter hvilken aftale du vælger hos Telmore, kan du blive fri for det store abonnement allerede efter seks måneder eller den givne bindingsperiode. Herefter kan du skifte frit mellem alle andre abonnementer, hvis du ønsker en større eller mindre pakke. Den store fordel ved en større pakke er dog, at du helt slipper for at skulle betale for streamingtjenester. Dermed fjerner du andre faste udgifter, og i stedet får du langt mere for pengene.

Partnertekst