Annoncørbetalt indhold

Brugte telefoner er blevet in

Det er blevet in at købe brugt, og det er der flere årsager til. Vi bliver simpelthen mere bevidste som forbrugere, og det former vores syn på konsumption i alt fra lige hvilket tøj vi skal købe, til hvad slags teknologi vi vælger. Her kan du læse mere om, hvorfor det er blevet in at købe brugte telefoner.  

 

En mere bæredygtig livsstil  

Vi bliver meget mere bevidste som forbruger når det kommer til at leve en mere bæredygtig livsstil. For kun få år siden, kunne man få buræg og skrabeæg i stor stil i dagligvarebutikken, og det har ændret sig radikalt. Nu vil vi have økologisk og dyrevenligt, vi søger mod en livsstil der er med i tråd med naturen. Det er nemlig ikke bæredygtigt, den måde vi har levet på de sidste mange år. Det er helt essentielt, at der er kommet en ændring, hvis vi vil stoppe de alvorlige konsekvenser overforbrug har på vores klima. Derfor dyrker mange af os nu vores egne grøntsager og urter, sorterer affald i stor stil og køber brugt tøj.  

 

Specielt indenfor tøjindustrien, er vi nemlig blevet bevidste omkring hvor stor skade den gør på miljøet. Derfor er genbrug blevet in. Det samme er dog ved at ske, når det kommer til teknologi – og da særligt telefoner.  

 

Klimabevidste forbrugere 

Særlig unge, har fået øjnene op for, hvor meget skade teknologi kan have på miljøet. Det er derfor det er blevet in med brugte telefoner. Det vil si, hvor meget skade produktionen af ny teknologi kan have på miljøet. Det er nemlig tendensen lige nu, at vi hele tiden skal have det nyeste nye. Der kommer nye telefoner hele tiden der påstås at have revolutionerende funktioner, men hvor sandt er dette egentlig? Er det virkelig sådan, at din telefon fra sidste år nu er helt ubrugelig? Det er det selvfølgelig ikke.  

 

Vores telefon har meget længere levetid end vi tror, og bare fordi det ikke er den nyeste nye, så burde vi enten holde fast i dem lidt længere tid inden vi køber en helt ny, eller skifte til en anden brugt telefon. Vi har simpelthen for meget teknologi, og mange smider den ‘gamle’ telefon væk, mens den stadig kan sælges som næsten helt ny og i perfekt stand.

  

Det vil også sige, at du kan købe en næsten helt ny telefon, uden at skulle købe en ny telefon. Det er meget vi selv kan gøre, for at leve en mere bæredygtig livsstil, og det at ikke altid købe den nyeste telefon på markedet, er et skridt i den rigtige retning.  

 

Det er nemlig ikke sådan, at din telefon er helt ubrugelig, kun fordi den er brugt. Faktisk, så er der mange gode ting ved lidt ældre telefoner, og der findes efterhånden så mange telefoner også på det brugte marked, at du kan finde noget, der har lige så gode funktioner som helt nye telefoner.  

Det er også en god ide at tænke over, hvad man egentlig har brug for med en ny telefon. Måske kan man klare sig fint uden den sidste kameraopdatering eller face ID? Hvis man udelukkende bruger sin telefon til apps og til at ringe med, så kan man med fordel overveje, hvor mange funktioner man rent faktisk har brug for. Markedsføringen omkring nye telefoner, er nemlig særligt forlokkende. Den får os til at føle, at det vi købte sidst. er ud dateret, selv om det slet ikke behøver at være sandheden.  

 

Prøv og find brugte iPhones i Danmark, og få en brugt telefon der fungerer i top stand, til en meget lavere pris end en helt ny telefon. Det er godt for både din pengepung og for klimaet.  

 

Meget billigere med brugt telefon  

Det er heller ikke nogen hemmelighed, at det er meget billigere at købe en brugt telefon. Hvis du har brug for en nye telefon, men gerne vil spare penge, så er en brugt telefon en langt billigere løsning. I mange tilfælde kan man få en telefon der er så godt som ubrugt til en meget lavere pris, end det den vil koste for ny. Det kan med andre ord også betale sig at købe brugt, ikke udelukkende som en del af en mere bæredygtig livsstil, men også fordi det simpelthen er meget billigere.  

Der er altså flere fordele ved at købe en brugt telefon.

 

Det er blevet in med brugte telefoner fordi de passer godt ind i en mere bæredygtig livsstil, men også fordi det er meget billigere. Hvis vi skal bekæmpe overforbrug, så er det helt essentielt at begynde at købe mere brugt. Man behøver ikke nødvendigvis den nyeste nye teknologi, og en brugt telefon, er i langt de fleste tilfælde mere end nok, for at dække ens behov for funktioner en telefon skal have. At det så i tillæg er meget billigere, er kun endnu en fordel.  

 

wedigitize