Annoncørbetalt indhold

Få en ledningsfri støvsuger til hjemmet

Er du træt af, at din almindelige støvsuger ikke kan nå hele vejen rundt i hjemmet? Træt af at falde over ledningen, når du bare gerne vil gøre rent og føle dig fri imens? Så kan det være du skulle anskaffe dig en ledningsfri støvsuger. Den kan hjælpe dig med at komme rundt i de hjørner du mangler, og du slipper for at holde øje med, hvor den næste stikkontakt sidder. Læs videre og bliv meget klogere på, hvad en ledningsfri støvsuger kan gøre for dig og dit hjem.

Ledningsri støvsuger? Hvad i alverden er det? Der er nok mange, der stiller sig selv det spørgsmål, inden de sipper til morgenkaffen. Det lyder nemlig som noget værre hekseri. Men det er sandt nok. Der findes støvsugere uden ledning. Og nu kan du anskaffe dig en til derhjemme. Den kan optimere din rengøring, gøre det lettere for dig at komme rundt og måske endda gøre det lidt sjovt at støvsuge for en gangs skyld.  

Fremtiden er trådløs og ledningsfri

Inden du tager sølvpapirshatten eller korset frem fra skuffen, så bør du læse mere om fordelene ved en ledningsfri støvsuger. Først og fremmest er det jo en støvsuger uden ledning. Allerede der er der noget, der ringer. For hvem har ikke kæmpet sig fra stikkontakt til stikkontakt gennem hele hytten med sin gamle trofaste støvsuger for at nå ud i alle afkroge og hjørner. Ikke nok med at det tager en krig, det slider også på dørkarme og lister. Og særligt hvis du bor i flere etager, skal du jo slæbe rundt på den tunge støvsuger først op og så ned igen.

Lyder en ledningsfri støvsuger ikke allerede som en lettere løsning? Med en ledningsfri støvsuger kan du få den bevægelsesfrihed, du altid har drømt om, mens du gør rent. Faktisk kan det ligefrem gå hen og blive en leg at støvsuge rundt omkring i huset. Nu kan du faktisk tage en svingom med din støvsuger, mens du gør rent og på den måde forbrænde nogle kalorier. Det afhænger meget af, hvem du er som person. Du kan finde en støvsuger, der passer til netop dig med denne støvsugertest.

 

Flere fordele med en ledningsfri støvsuger

Fordelene med en ledningsfri støvsuger er mange. Ikke nok med at du slipper for at holde styr på ledningen, så er det også meget nemmere at tømme og rengøre selve støvsugeren. En ledningsfri støvsuger er nemlig også poseløs, hvilket betyder, at den samler støv og skidt i en bakke i stedet for. Så kan du tømme den fra gang til gang frem for at lade støvet ulme i en pose.

Hvis du har børn derhjemme, og der ofte ligger og flyder med små stykker legetøj, det kan være Legoklodser eller Micro Machines, så kan en poseløs støvsuger også komme dig til undsætning. Er du så uheldig at støvsuge legesagerne op, kan du nemt finde dem igen. Du slipper for at sidde og grave i en gammel støvsugerpose fyldt med månedgammelt støv og snavs.

Uden støvsugerpose vil en ledningsfri og poseløs støvsuger heller ikke tabe sugekraft, jo mere støv den samler. Det betyder, at du bevarer den optimale sugeevne under hele rengøringen. Mange almindelige støvsuger taber simpelthen pusten hen ad vejen, men den bekymring slipper du for med disse nye støvsugere. Og stort set alle laver ledningsfri støvsugere i dag. Bosch, Electrolux, Miele, Dyson. Du kan derfor finde en ledningsfri støvsuger fra din personlige favorit.

Vær opmærksom på batteriet

Når nu en ledningsfri støvsuger ikke har nogen ledning, så har den et batteri, som du skal være opmærksom på. Det holder nemlig ikke evigt. De fleste ledningsfri støvsugere holder batteri i op til 40 eller 60 minutter. Nogle holder endda længere, men hvis du anskaffer dig en støvsuger af denne kaliber, skal du være særligt opmærksom på batteriets levetid og holdbarhed.

Det er nemlig surt, hvis du midt i støvsugningen skulle løbe tør for strøm. Først her mærker du nemlig en forskel i sugeevne, og så skal du oftest vente rigtig længe på at kunne støvsuge igen. Da opladningstiden kan være op til 10-12 timer for mange af de ledningsfri støvsugere, anbefales det, at du lader den op hen over natten. Præcis som du ville gøre, hvis det var en elektrisk bil. Så kan du altid være klar til at tage støvsugeren i hånden.

Mange ledningsfri støvsugere er også lettere end almindelige støvsugere, fordi batteriet ikke er så stort. Et større batteri ville bare give en tungere støvsuger. Derfor anbefales det også, at man køber en ledningsfri støvsuger som supplement til ens almindelige støvsuger. Det kan være en fordel at have alle kort på hånden, når det kommer til at skulle støvsuge. Kun på den måde kan man holde sit hjem helt støvfrit.  

 

 

 

 

 

visibility.group