Annoncørbetalt indhold

Gode priser: Vækkeur til syvsoveren

Er du træt af at blive vækket med et brag om morgenen? Føler du altid, at du aldrig helt får lov at vågne i dit eget tempo? Der findes masser at vækkeure, der kan hjælpe dig med at vågne, så du får det bedste ud af dagen. For den måde, vi vågner på, er mindst lige så vigtig, som den måde vi sover på. Læs videre og bliv klogere på, hvilke vækkeure der er derude på markedet i dag.

Det kan være hårdt at stå op om morgenen. Vækkeuret ringer, men det eneste, du har lyst til, er at sove videre. Derfor trykker du på snooze-knappen, så du lige får 10 minutter mere. Og 10 minutter efter det. Når du så endelig står op, så er du træt resten af dagen og føler dig konstant bagefter i dine gøremål. Måden du sover og vågner på, er altså afgørende for, hvordan din hverdag hænger sammen og i sidste ende, hvordan du lever dit liv. Her kan et nyt vækkeur gøre underværker for dig.

Vågn op til et vækkeur med lys i

Et vækkeur er ikke længere bare et vækkeur. Og der er ingen grund til, at du skal vågne til larm om morgenen. Et vækkeur med lys i giver dig muligheden for at vågne til lys, der efterligner solens, så du vågner på en naturlig og langsom måde. Det er sådan, mennesker har vågnet i årtusinder, før vækkeuret blev opfundet. Og nu kan du få glæde af det også.

Et vækkeur med lys i kaster et naturligt lys på dig, når du skal vågne. Præcis som en solopgang over horisonten stråler den langsomt kraftigere, så du langsomt vågner på en rar og behagelig måde. I modsætning til et normalt vækkeur, der på en abrupt og skarp måde nærmest kaster en ud af den søde søvn, så vil et vækkeur med lys i blidt trække en ud af søvnen, så man vågner på en optimal og rolig måde. Det er i hvert fald slut med at snooze.

Måden, du vågner på, kan give dig det fornødne overskud til at klare hverdagen. Hvis du står ud af sengen med det rigtige ben hver morgen, er du altid et skridt foran. Morgenmennesker er ofte bedre til at få mere ud af dagen, fordi de fra morgenstunden har det overskud, der skal til. Du kan skabe dine egne morgenrutiner med et vækkeur med lys, der efterligner solens stråler så godt, at det føles som at bade i solens stråler som det første om morgenen.

Find det, du har brug for til en ordentlig pris

Der findes masser af vækkeure derude, og de kan blive dine, hvis du går ind på pricesurf.dk. Her finder du alt lige fra hvidevarer til babyudstyr, alt til fritidsaktiviteter og personlig pleje. På Pricesurf kan du surfe hen over priserne på varer fra forskellige udbydere og finde det bedste og billigste tilbud på lige præcis det, du står og mangler. Det gælder selvfølgelig også vækkeure, som du finder i hobetal.

Vækkeure kommer i mange forskellige slags lige fra den retrodesignede, der ringer som et sæt kirkeklokker hver morgen klokken 6 til de 80’er-inspirerede clockradioer, som dine forældre med garanti havde en af. Og så er der selvfølgelig et vækkeur med lys, som du kan finde et godt tilbud på. Du finder med garanti et tilbud, du ikke kan afslå, så du kan slå alarmen fra i stedet for. Hos Pricesurf finder du, hvad du søger efter.

Prioriter din søvn for en bedre hverdag

Selvfølgelig skal du vågne godt om morgenen for at få en god dag. Det er der ingen tvivl om. Men det er mindst lige så vigtigt, at du sover godt om natten og får en god og tilstrækkelig nats søvn. Hvis du enten sover for lidt eller for meget, så kan det forstyrre din hverdag, så du ikke får klaret alle de opgaver, du har udset dig.

En god nats søvn kommer ikke af sig selv. Faktisk skal du finde din egen søvncyklus. Vi sover og drømmer ofte i 90 minutters cyklusser, som vi skal overholde. Hvis vi vågner uden for disse cyklusser, så er det pludselig meget hårdere at stå op. Derfor kan du også opleve, at selv hvis du sover mere end 8 timer, kan du også føle dig træt.

En god nats søvn giver dig ikke kun mere overskud, det gør dig også gladere og sundere. Derfor har det en positiv effekt over hele linjen – en effekt, der forstærker sig selv mange gange. Et vækkeur med lys i kan hjælpe dig med at komme i gang med dagen på en måde, som giver dig det overskud, der gør dig glad og fyldt med energi.

 

www.visibility.group