Annoncørbetalt indhold

Innovative ejendomsmæglere udfordrer branchen

Dette er sponsoreret indhold

Brikk er et ejendomsmæglerfirma, der har formået at have en innovativ tilgang til det at være en ny virksomhed i ejendomsmæglerbranchen - en branche, som ellers kan forekomme vanskeligt at trænge ind på, da flere ejendomsmæglervirksomheder allerede er etableret med et stort kendskab i branchen. “Brikk vil revolutionere ejendomsmæglerbranchen” - sådan lød strategien, og således lykkedes det Brikk at vinde markedsandele via en mere innovativ og moderne tilgang til ejendomsmæglerbranchen.

Fra ‘banken på døre’ til digitalt boligsalg

Brikk er grundlagt med en intention om at modernisere en branche, der ikke har ændret specielt i en lang årrække. Førhen fandt ejendomsmæglere udelukkende købere, ved at banke på døre, men i dag starter stort set alle boligkøbere med at orientere sig online. Dette har haft betydning for arbejdsprocessen, i og med at mæglerne bruger langt mindre tid på at sælge en bolig. På trods af dette, har hverken pris, service eller oplevelse ændret sig for sælgeren. Brikk mener, at ejendomsmæglere har haft fokus det forkerte sted alt for længe - nemlig på sig selv, og vil gøre op med det fokus, ved at lade udviklingen komme boligsælgerne køberne til gode. I den forbindelse opstod Brikks overordnede mål som ejendomsmæglerfirma, nemlig at tilbyde dig en langt bedre service fra start til slut med fuld gennemsigtighed samt et mere effektivt boligsalg til en mere fair pris - og dette foregår udelukkende på dine vilkår.  Brikk.dk er eksperter inden for digitalt salg og køb af boliger, hvilket er en innovativ måde at tilgå en forholdsvis fasttømret branche på. De har valgt denne tilgang, ud fra et ønske om at møde kunderne der, hvor de er - hvilket som oftest er online. Dog er den personlige kontakt også vigtig for Brikk og det er derfor Brikk har ansat de dygtigste lokale mæglere i hele landet. Disse hjælper dig hos Brikk dig igennem hele salget.

Lokale specialister - i hele Danmark

Hos Brikk er det i den grad lykkedes at skabe succes ved brug af innovation samt en ‘ud-af-boksen’-tankegang. I dag dækker Brikk stort set hele Danmark, hvilket betyder, at du kan købe og sælge din bolig hos dem uanset, hvor du befinder i landet. Uden en innovativ tilgang og et mål om at udfordre den branche, man befinder sig i, kan det være svært at være landsdækkende ejendomsmægler på den tid, som Brikk har gjort det.