Annoncørbetalt indhold

Bør du investere i en luft til luft varmepumpe? Få svar her

En luft til luft varmepumpe kan især være en god investering, hvis du har et sommerhus, men det kan faktisk også være en god idé i et helårshus eller i en kælder. Der er mange fordele ved at skifte fra oliefyr eller elvarme til en luft til luft varmepumpe, og det kan du læse meget mere om her.

Luft til luft varmepumpe er en god løsning til sommerhuset

Hvis du har et sommerhus, er det en rigtig god idé at investere i en varmepumpe. Når du ikke er i huset konstant, behøver det ikke være varmet lige meget op året rundt, og du kan let styre temperaturen i huset med en luft til luft varmepumpe. De fleste varmepumper har en funktion, hvor de holder temperaturen på 8/10 grader henover vinteren, så du ikke bruger unødvendigt mange penge på at opvarme huset.

Du kan også tilkøbe SMS-styring eller WiFi-styring af din varmepumpe, og på den måde kan du bestemme varmen i dit sommerhus uanset, hvor du er i verden. Hos NovaSolar kan du finde et bredt udvalg af luft til luft varmepumper til dit sommerhus. De har blandt andet modeller med en høj SCOP-værdi, hvilket betyder, at den leverer mere varme end den bruger energi, altså hvis SCOP-værdien er 4,6 kW, betyder det, at luft til luft varmepumpen leverer 4,6 kW varme, hver gang den bruger 1 kW strøm.

Find en luft til luft varmepumpe til dit helårshus

Men det er ikke kun i sommerhuse, at en luft til luft varmepumpe kan være en god investering. Hvis du opvarmer dit hus gennem elvarme eller et oliefyr, er det især gavnligt at skifte det ud med en luft til luft varmepumpe i stedet, fordi varmepumpen er langt mere energieffektiv end for eksempel en el-radiator. På den måde kan du både spare din pengepung for unødige udgifter til opvarmning af dit hjem, men du hjælper også miljøet, da du sparer masser af strøm.

Få gavn af din luft til luft varmepumpe både vinter og sommer

Med en luft til luft varmepumpe får du en uundværlig del af huset både sommer og vinter. En luft til luft varmepumpe kan indstilles til at varme huset op til den temperatur, som du allerbedst kan lide, så du ikke skal fryse om vinteren. En luft til luft varmepumpe virker på den måde, at den udnytter energien i luften til at lave varme af. Men pumpen kan også vende processen, så den kan bruges som aircondition i stedet for. Det betyder altså, at du får gavn af pumpen året rundt, og når du for eksempel er på ferie i dit sommerhus, kan du altid komme ind i et køligt hus eller være sikker på, at du ikke skal sove i et alt for varmt soveværelse.

Hvis du også har besluttet dig for, at en luft til luft varmepumpe er en god investering, så læs mere om de forskellige løsninger på novasolar-webshop.dk, hvor du kan finde en varmepumpe til ethvert behov.