Annoncørbetalt indhold

Fyld dine hvide vægge op med vægdekorationer

Træt af hvide vægge? Så er det på tide at gøre noget ved det. Med de rette vægdekorationer kan du nemlig indrette dit hjem i en intim og personlig stil, som ingen andre har. Du kan få både fototapet op at hænge og masser af forskellige wall stickers, der er skånsomme mod væggen. Mulighederne for, at du kan dekorere dine vægge, er blevet med større. Læs videre og bliv inspireret med det samme. 

Hvide vægge i hjemmet er et levn fra 00’erne. Engang var der masser af farver, både stærke og svage, men i dag er dagsordenen en helt anden. For vægge må gerne sige noget, dele en historie. Og det er her fototapet og wall stickers kommer ind i billedet. Det giver nemlig dit hjem er personligt udtryk, der fortæller noget om, hvem du er. Og i en individualistisk tid er det altafgørende, når det kommer til hjemmets fire vægge.  

Pynt op på værelserne med fototapet

Fototapet er et af de seneste påfund, når det kommer til vægdekorationer og personlig udsmykning af hjemmet. En vægdekoration er nemlig ikke bare en dekoration, der sidder på væggen. Det er et udtryk, der fortæller noget om dig. Og man siger, at et billede fortæller mere end tusind ord, så hvorfor ikke få tapetseret et fotografi op på væggen?

Måske har du set fototapet før. Hvis du har et fotografi, som siger dig noget, hvorfor ikke dekorere væggen med det? På hjemmesiden www.nicewall.dk/fototapeter kan du finde de fotografier, som man kan bruge timer på at fordybe sig i. Paris eller New York, savannen i Afrika eller måske en palmestrand. Og så er der vandfaldet. Sådan et over sengen, og man vil føle det som at være der selv.  

Du behøver ikke begrænse fototapet til stuen eller soveværelset. Måske det er noget til børneværelset også? Forestil dig en væg med alle dyrene i junglen, så dit barn kan lære navnene på dem alle sammen. Eller et verdenskort så dit barn blive fremragende til geografi i skolen. Måske er et billede af Mickey Mouse lige sagen? Mulighederne er rigtig mange, og der er noget for enhver smag, uanset hvor kræsent dit barn er.

Skræddersy din væg med wallstickers

Wallstickers er også blevet vældig populært på det sidste. Der er nemlig rigtig mange spændende muligheder både for små motiver, man kan sætte op på væggen, og masser citater, der fortæller noget personligt, om hvem du er.

Hvad hvis du erklærer din kærlighed til kaffen ved at hænge en passende wallsticker med et kaffecitat ude i køkkenet ved siden af køleskabet? Eller måske en opskrift på pandekager lige ved siden af komfuret. Det giver sådan en hyggelig stemning og en følelse af hjem.

I soveværelset kan du finde et inspirerende citat, du kan vågne op til hver morgen. Det kan være ord, der minder dig om, at livet skal leves en dag ad gangen, eller at du skal huske at leve, mens du gør det og elske, mens du tør det. Det er sådan noget vægdekorationer, man lægger mærke til, og dine gæster vil synes, de er pudsige og underfundige. Dit hjem kan blive dit helt eget.

Hvis du ikke er tosset med ord, er der masser af motiver, som du kan få i stedet for. Særligt til børneværelset egner det sig rigtig godt, og hvis du har små børn, kan du få hængt sjove dyr op, som gør, at dit barn lettere kan koncentrere sig, mens de børster tænder eller sidder på potten.

Det gode ved wall stickers er, at de ikke gør skade på væggen. De er lige så lette at tage ned, som de er at hænge op. De er lavet af vinyl og har en klæbeevne, der gør, at de sidder godt fast på væggen. De falder altså ikke ned af sig selv sådan lige. Samtidig betyder det for dig, at du ikke behøver finde værktøjskassen frem fra skabet. Hammer og søm, boremaskine og skruer får du nemlig slet ikke brug for, og du skåner dermed væggen for et hav af polyfilla.

Dit hus er dit hjem

Uanset om du har hus eller lejlighed, så skal det stadig føles som dit hjem. Og det kan du gøre ved hjælp af de mange muligheder, du finder på nicewall.dk. Hvide vægge siger bare ikke særlig meget, og hvis du vil fortælle dine gæster, hvem du er, kan du starte her.

De hjemlige rammer kommer nemlig ikke af sig selv. Nicewall tilbyder også rustikke små emaljeskilte og træskilte, som kan give dit hjem en aura af noget gammelt og slidt på den fede måde. Det kan også være helt almindelige plakater, du gerne vil have hængende. Der er ingen tvivl om, at hvad end du søger, så kan du finde det hos Nicewall med det sortiment, som du har til rådighed for dig.

visibility.group