Annoncørbetalt indhold

Pift væggene op med wall stickers

Tiden med hvide vægge er for længst forbi. Nu kan du få vægdekorationer skræddersyet efter dine behov, så du kan indrette hjemmets fire vægge, som du altid har drømt om. Mulighederne er mange med wall stickers, og nu kan du langt om længe gøre huset til et hjem. Læs videre og bliv inspireret til, hvordan væggene skal se ud hjemme hos dig.

Har du hvide vægge hjemme hos dig, der bare skriger efter at blive dekoreret? Muligheder er efterhånden mange, for du kan dekorere dit hjem med både hylder, plakater, planter og meget med. Måske har du hørt om wall stickers også? Det er små motiver og citater i vinyl, der kan klæbes op på væggen let og enkelt. Hvis du er ude efter at give dine vægge en masse personlighed i tråd med din, så kan wallstickers være næste skridt for dig.

Fra hus til hjem med wallstickers
 

Før du for alvor kan kalde dit hus for dit hjem, så skal du helt personligt dekorere væggene, så du giver hjemmet et udtryk, du kan være stolt af og vise frem. Wallstickers er perfekte til at dekorere med, fordi du kan skræddersy og tilpasse vægdekorationer, lige som du har lyst til. Det gælder uanset om det er stuen, børneværelset, ja sågar badeværelset kan få en wallsticker op og hænge. Kun fantasien sætter grænser.

Du kan finde et citat, der inspirerer dig, som du kan stå op til hver morgen. Eller hvad med en hyldest til kaffe i køkkenet? Eller måske en opskrift på pandekager samme sted? Uanset hvilken genre du bedst kan lide, om det er kærlighed, humor eller livet generelt, så har wallstickers også noget at sige om det – helt bogstaveligt endda.

Hvis du ikke er meget for ord, så kan du også få motiver hængende på væggene. Du kan endda få dem tilpasset, så de passer til børneværelset. F.eks. med jungletræer eller et verdenskort med dyr. Der er også mulighed for at lære en masse med motiver i forskellige slags designet til børn, der er nysgerrige på verden omkring sig.

Det gode ved wallstickers er, at de kan tages af væggen lige så let, som de kan hænges op. Og de gør ingen skade på væggen overhovedet. Det betyder, at du slipper for at hente værktøjskassen frem fra skuret eller skabet i kælderen. Du behøver nemlig ikke at have hænderne særligt skruet på for at håndtere wallstickers. Ja, faktisk kan selv børnene være med til at indrette hjemmet, hvis de gerne vil have indflydelse på, hvordan deres værelse skal se ud.

Du er, hvad du hænger på væggene

Mange vil mene, at du er, hvad du spiser, eller måske hvad du læser. Men de definitioner behøver du slet ikke begrænse dig til. Med den rette wall sticker kan du nemlig vise, hvem du er frem for at fortælle det. Har du et citat, der bare bliver ved med at runge i hovedet? Hvad nu hvis du havde “Elsk mens du tør det, lev mens du gør det” hængende over sengen i soveværelset?

Med wall stickers er det også muligt at planlægge hverdagen lidt bedre. Udover inspiration, der lige giver lidt ekstra motivation i hverdagen, kan I også få et lille kalendersystem med alle ugens dage op og hænge, hvor I kan skrive jeres egne to do-lister på. Pludselig bliver det meget lettere at handle ind, når I ved, hvad der mangler i køleskabet frem for, at I skal gætte jer til det. Det er en måde at skabe bedre kommunikation i hverdagen på.

Derfra har wallstickers ikke bare en dekorativ værdi i hjemmet, men også en praktisk. Det gode ved wallstickers er, at de kan tilpasses hver enkelt hjem, så alt har et unikt skær over sig efter smag og behag. Du kan altså gøre dit hjem dit helt eget med wallstickers og de muligheder, de tilbyder.

Praktisk og smart

Det smarte med wallsticker i modsætning til mange andre vægdekorationer er, at de kan hænges op på væggen lige så enkelt og let, som de kan tages ned igen. Det betyder, at væggen ikke bliver beskadiget, når du skal have noget op at hænge. Wallstickers har en fin klæbeevne, der gør, at de kan sidde på de fleste overflader og let kan tages ned igen.

Samtidig betyder det for dig, at du ikke behøver finde værktøjskassen frem fra skabet. Hammer og søm, boremaskine og skruer får du nemlig slet ikke brug for, og du skåner dermed væggen for et hav af polyfilla. Det giver dig den ultimative frihed til at rokere rundt på væggen, som du har lyst til. Det kan være, du er i humør til et motiv i en uge, men måske et andet motiv i den næste. Med wallstickers bevarer du væggens overflade, mens du finder de dekorationer, der passer til dit humør.

visibility.group