Annoncørbetalt indhold

Sådan klargør du din have til sommeren

Dette er sponsoreret indhold

Vinteren i Danmark er ikke just den varmeste, og derfor er det ikke lige ude i haven, man opholder sig mest. Dog kan den barske vinter være rigtig hård ved haven, og derfor kræver det, at man lige gør sin have i stand efter vinterens løb. Hvis man lige mangler et skub til at komme ud i haven og klargøre den til sommeren, så læs med her - denne artikel kommer nemlig med en lille guide til klargøring af haven.

Fliserne skal ordnes

Det kan være ekstremt hårdt ved fliserne på terrassen at gå igennem en hård vinter. Derfor kan man også være så uheldig at få flisepest. Derfor er det en god idé at investere i en omgang fliserens, når haven skal klargøres til sommeren. Ved hjælp af fliserens, kan man få nogle skinnende flotte fliser på ingen tid. Hvis man ikke selv har forstand på fliserens, så læs mere her, og find hjælpen et andet sted.

Terrassen skal indrettes

Når sommeren nærmer sig, vil man gerne opholde sig på terrassen, og de fleste foretrækker, at denne er indrettet på en hyggelig måde. Et råd er derfor at investere i nogle ordentlige havemøbler, så terrassen bliver et hyggeligt opholdssted for hele familien. Det kan også være en idé at købe en terassevarmer, så man kan sidde på terrassen om aftenen, uden at man begynder at fryse.

Græsset skal slås

Græsplænen er en stor del af haven, og netop derfor er det en god idé at holde denne vedlige. Der er intet så fint som at sidde og kigge ud på en nyslået græsplæne. Derfor er et forslag, at man jævnligt slår sin græsplæne, og hvis man ikke har tid til selv at gøre det, kan man eventuelt få sine børn til at gøre det for lidt ekstra lommepenge.

Bedene skal luges

Blomsterbedene i haven skal også have noget kærlighed, når sommeren nærmer sig. Tag derfor noget tid ud af kalenderen, og hop i arbejdshandskerne sammen med familien. Hvis alle hjælper hinanden med at luge i bedene og fjerne ukrudt, så kan man hurtigt få nogle fine bede, som er klar til sommeren. Man kan også investere i nogle nye blomster, hvis man har brug for lidt forandring i haven. Det vil uden tvivl gøre det hyggeligere at sidde i haven over sommeren, når man har nogle flotte blomster at kigge på.