Annoncørbetalt indhold

Et drivhus kan bruges til flere forskellige formål

Det er blevet rigtig populært at dyrke en lang række forskellige planter. Man kan plante brugbare planter som fx krydderurter eller lignende, men man også plante planter som fx blomster, der blot skal pynte. Grundet interessen for at dyrke planter, vælger mange at investere i et drivhus til haven. På den måde kan man have planterne samlet på samme sted samt give dem de bedste vilkår

Hvilke drivhuse kan man få?

Det kan være svært at vælge, hvilket drivhus man vil have til sine mange planter. Det er nemlig muligt at købe en lang række forskellige drivhuse, der selvfølgelig også har vidt forskellige prisklasser. Det er først og fremmest muligt at købe et basic drivhus. Det har en klar farve og er 10,5 kvadratmeter. Det er et rigtig fint alternativ til en begynder, og det har samtidig en meget fair pris. Det samles med rustfrie stålbolte, hvilket er stærkere end aluminiumsbolte, der normalt bruges til at samle drivhuse med. Det har som udgangspunkt en skydedør og 2 vinduer. Det er dog muligt at tilkøbe ekstra tagvinduer og en dobbelt skydedør.

Derudover kan man også vælge at købe et deluxe drivhus, som er af lidt højere kvalitet. Disse drivhuse kan fås i størrelser fra 8,5 kvadratmeter til 14,5 kvadratmeter. Derudover er det både muligt at få drivhuset i sort og grå. Disse drivhuse er bygget af bedre og mere kraftige materialer end andre lignende drivhuse på markedet. Derfor er det et åbenlyst valg, hvis man er kvalitetsbevidst og ønsker de bedste forhold for sine planter.

Til sidst er der royal drivhuset, som er den absolut bedste model. Dette drivhus kan fås i størrelser fra 9,8 kvadratmeter til 16,8 kvadratmeter og er kun tilgængeligt i en sort farve. Denne model har en stor langside, og det er derfor muligt at placere dørpartier på siden af drivhuset også.

Et drivhus kan også bruges som et frirum i haven

Drivhuse bruges normalt til at dyrke planter i, og det er også det, de oprindeligt er lavet til. Det behøver dog ikke at være sådan. Man kan nemlig også bruge et drivhus til nogle andre ting. Man kan fx vælge at placere et drivhus i haven og bruge det som et hyggeligt frirum. Herefter kan man vælge at placere stole, borde, sofaer eller lignende for at gøre drivhuset ekstra hyggeligt.

Derfor bør du overveje at lave et frirum i haven ved hjælp af et drivhus:

  • Det er hyggeligt
  • Man kan nyde haven året rundt
  • Godt samlingssted for familien

Ikke alle har mulighed for at have et drivhus

Det er dog ikke alle, der har mulighed for at have et drivhus. Det er nemlig ikke alle, der har rådighed til en have, da de bor i lejlighed eller lignende. Dette problem ses ofte i storbyerne, da rigtig mange bor i mindre lejligheder der.

Det er der dog heldigvis en løsning på. Man kan nemlig vælge at investere i et vægdrivhus til sin lejlighed. Det er et lille drivhus, der kan stå op af væggen. På den måde får man mulighed for at have planter i sin lejlighed uden at spilde alt for meget plads.

Partnertekst.dk