Annoncørbetalt indhold

Indsæt dine boligdrømme i højteknologisk hus app

Ja, du læste rigtigt. I dag har du nemlig muligheden for at få visualiseret dine boligdrømme igennem appen eurodan visual. Appen er en såkaldt AR app, der arbejder inden for et felt, der kaldes for Augmented Reality. Det betyder helt kort at de fakta, du vælger at indtaste, bliver overført til grafiske data på din skærm. Det er selvsamme teknologi, der blev brugt i udviklingen af Pokemon Go.

Appen er et genialt værktøj for dig, der står på tærsklen til at træffe beslutningen om et boligkøb, men som samtidig ønsker at kunne visualisere dit typehus, så du kan få en bedre fornemmelse af, hvordan du ønsker at indrette din bolig.

Sådan kan du bruge din AR app

Det er ganske gratis at downloade appen, så du kan godt begynde at glæde dig til at komme i gang med det samme. Igennem appen har du mulighed for bl.a. at ændre på:

  • Materialer og indretning - prøv dig frem med lyse eller mørke mursten, en forskellig møblering i dit køkken-alrum, store eller små vinduespartier og meget andet, indtil du finder en løsning, der giver mest mening for din hverdag.
  • Tagtype - vælg imellem det ikoniske flade tag fra funkisvillaer eller prøv dig frem med det traditionelle gavltag.
  • Hustype - du kan skifte dit typehus ud med både et længehus, vinkelhus, H-hus eller noget helt tredje for at blive klogere på, hvilke indretningsmuligheder det skaber.

Gå en runde i din drømmebolig

Med hus appen bliver det muligt for dig at kunne gå en virtuel runde i din drømmebolig længe før, den overhovedet er blevet opført. Det er ikke noget krav, at du skal have en byggegrund ved hånden - faktisk giver hus appen dig mulighed for at placere din bolig lige der, hvor du har lyst, og der er derfor ingen begrænsninger for dine drømme.

Partnertekst.dk