Annoncørbetalt indhold

5 ting alle århusianere bør have gjort

Der er nogle ting, der bare hører med til at bo i Århus, og her har vi samlet 5 af dem, som du bør kunne tjekke af.

Hvis du ikke selv i Århus, får du helt sikkert lyst til det efter artiklen. Når lysten sætter ind, kan du se lejeboliger her.

Aros

Regnbuen på Aros er det, man forbinder med postkort og plakater fra Århus. Den ikoniske regnbue sniger sig ind alle steder, og det forstår man jo godt, for den sætter et flot farverigt præg på byen.

Du kan nyde udsigten til regnbuen fra Mølleparken, eller slentre en tur i regnbuen hvis du tager på Aros, hvor du samtidig kan opleve massevis af kunst.

Et Århus-sæt

Hvis du bor i Århus, skal du altså have drukket et Århus-sæt på en bar ved åen. Et Århus-sæt består af en Ceres Top og en arnbitter. Det er nok ikke noget for alle, men du er næsten nødt til at prøve det.

Århus festuge

Festugen er en stor kulturfestival, der foregår fra slutningen af august til starten af september. Det er en af Nordens største kulturfestivaler, så der er noget for enhver smag. Der sker masser af forskellige ting rundt i hele byen, og der er noget for hele familien, så alle aldre kan være med.

Møllestiens idyl

Møllestien er en gade i Århus, der emmer af idyl og gamle dage. Der er små farvede huse, som roser og andre billedskønne blomster snor sig opad. Derfor er Møllestien også en nødvendighed, hvis du skal have et lækkert billede, du kan lægge på Instagram.

Den Uendelige Bro

Broen er et forholdsvist nyt byggeri, der ligger ved Varna Strand i Århus. I kan sagtens nøjes med at gå en tur rundt på broen, det kan jo gøres hele året. De vilde vandhunde, kan også hoppe i badetøjet og tage sig en dukkert.

Partnertekst.dk