Annoncørbetalt indhold

Få billigere strøm, så der er råd til de vigtige ting i hverdagen

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Der er indtil flere måder at spare på hist og her, så familielivet kan køre lidt nemmere og billigere. Der er rigeligt med steder at spare, og en af de oplagte steder er selvfølgelig de faste regninger, som kan svinge smertefuldt højt. Elregningen er tit den, vi alle frygter at åbne, men ved at skifte til en billigere form for el, kan I spare både frygten og den dyre regning. Der findes indtil flere billigere alternativer, hvis man blot kigger rundt og træffer et informeret valg om sin udbyder af elektricitet.

Køb smart, når du køber el

Det er vigtigt at være opmærksom på det med småt, når du skriver under på en kontrakt til en ny el-leverandør. Modtager du et tilbud fra en gadesælger eller telefonsælger, som virker for godt til at være sandt, er det fuldstændig tilladt at kigge kontrakten igennem, inden du skriver under. Den gode pris kan for eksempel være et introduktionstilbud, og altså ikke den egentlige pris. Du kan også risikere at sidde bundet til en kontrakt i en længere periode, som du ikke kan komme ud af.

Det første skridt til at finde billig el er at finde ud af dit forbrug. Når du har kortlagt dit forbrug, er det nemlig nemmere at finde ud af hvilket tilbud, der passer bedst til dine behov. Hos gulstrom.dk kan du få rigeligt med information og selvfølgelig finde gode og solide tilbud på el, så du er dækket ind efter dine behov. Når du handler hos gulstrom.dk, tager dette selskab kun 1% af din regning, hvor resten går til strømmen og afgifter. Så bliver det dårligt billigere!

Hele familien kan nyde godt af de mindre regninger

En af de mange fordele ved lavere udgifter på måneds- eller kvartalsbasis er, at der er bedre råd til de vigtige ting i hverdagen. Især børn kan gro ud af både tøj og sko hurtigt, og det er ikke altid, at man har råd til at købe de bedste sko eller det bedste tøj. Med en nedsat elregning er det bedre muligt både at forkæle børnene med spændende tøj og sko og samtidig sørge for at alle de nødvendige ting altid er ved hånden. Dette kan for eksempel være:

  • Jakker og frakker
  • Huer, vanter og halstørklæder
  • Støvler, sko og sandaler

Når du har fået råd til at købe bedre alternativer, er det desuden altid en god ide at investere i fornuftige valg. Selvfølgelig vokser børn hurtigt, men du kan stadig sagtens finde fornuftigt fodtøj til fornuftige priser, eksempelvis på bisgaardshoes.dk. Er du interesseret i støvler, snøresko, sandaler eller andet fodtøj, kan du se mere på bisgaardshoes.com/da. Med et par fornuftige sko vokser dit barns fødder bedre og sundere.