Den nye Land Rover Defender testes indgående på en række kontinenter. I øjeblikket foregår de sidste afpudsninger inden modellen lanceres senere på året. Foto: Land Rover

Den nye Land Rover Defender testes indgående på en række kontinenter. I øjeblikket foregår de sidste afpudsninger inden modellen lanceres senere på året. Foto: Land Rover

Se de nye fotos af helt ny Land Rover Defender

Land Rover viser de første officielle billeder af den nye Defender, som testes på en række kontinenter

motor Det kræver grundig forberedelse, når efterfølgeren til et ikon skal på banen. Især når ikonet er Land Rover Defender, som har rødder tilbage til 1948.

Derfor gør Jaguar Land Rover også en dyd ud af at fortælle, hvor mange kontinenter og hvor ekstreme tests den kommende Defender har været udsat for.

Producenten løfter samtidig sløret for de første officielle og formummede billeder af den nye model, som vises umaskeret senere på året.

Tro mod ophavet

De viser en bil, som et stykke hen ad vejen er tro mod sit kantede ophav, men som samtidig er helt sin egen. Fabrikken slår på tromme for, at den vil have gennemgået ikke færre end 45.000 individuelle tests i nogle af verdens mest ekstreme klimaer, når den lanceres senere i år. De fleste kunder vil dog først kunne forvente at have bilen i 2020.

Jaguar Land Rover har ikke afsløret yderligere detaljer om modellen. Men ifølge udenlandsk motorpresse kommer den både i en kort version på 90 tommer og en lang på 110 tommer som i dag. Samtidig er der lagt op til flere modellinjer og specialmodeller.

Her kan der måske være tale om en helt gennemført praktisk serie til f.eks. erhverv og militær, en mere allround serie og en luksuriøs linje, der f.eks. kommer til at omfatte mere hidsige versioner.

Publiceret 14 May 2019 14:23