Nu kan den billigste elektriske MG køre rigtig langt og lade hurtigt

MG ZS EV får stort facelift, der giver markant længere rækkevidde på op mod 440 km, hurtigere opladning og bedre infotainment.

Artiklens øverste billede
Den faceliftede MG ZS EV kan kendes på en lukket front, som bl.a. er med til at give mindre luftmodstand. Foto: MG

En af Danmarks billigste elbiler får nu en stor opgradering, som giver længere rækkevidde, hurtigere opladning og bedre infotainmentsystem.

MG ZS EV har fra starten døjet med især kort rækkevidde. Det afhjælpes nu med et batteri, som vokser med en tredjedel, hvilket øger rækkevidden fra 263 km til 440 km. Til næste år følger en ny variant med en rækkevidde på 320 km.

Lige så vigtigt er en langt bedre opladning i den nye Long Range-version. Her opgraderes den indbyggede lader fra én fase tre faser og lade-astigheden tredobles til 11 kW. Modellerne med det lille batteri dobles op og kan lade med 6,6 kW. Ude i byen kan begge modeller nu lynlade med 92 kW, hvilket også næsten er en fordobling.

Inden døre får den dyreste Luxury-version det samme nye infotainment- og navigationssystem, kaldet MG iSmart, som også findes i den nye MG Marvel R. Det er tiltrængt. Det gamle var rustikt og langsomt, mens der har været udfordringer med opdateringer. Her er blandt andet en større og mere klar skærm, mens der kommer opdateringer over the air. Den billigere Comfort-variant får infotainment med færre features.

På de ydre linjer kan den faceliftede MG ZS EV også kendes på en ny og lukket front.

Der er endnu ikke kommet danske priser. De udmeldte europæiske peger mod en startpris for versionen med det mindste batteri på omkring 230.000-240.000 kr., hvilket er lidt mere end i dag, mens modellen med det større batteri vil koste 30.000-35.000 kr. mere.

Den nye model bestilles online, men er i MG-butikkerne snart.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen