Dette er et debatindlæg: Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger om dit lokalsamfund, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne. Du kan sende os din mening her.

 Letbanen og Hinnerup

Artiklens øverste billede
Arkivfoto

debat Kan en ganske almindelig borger i Hinnerup få nogle synspunkter med i debatten om planerne om en en letbane til Hinnerup?

Jeg har med glæde læst at vores socialdemokratiske borgmester har givet udtryk for, at planerne om en letbane til vores by bør skrinlægges. Jeg skal i denne forbindelse understrege, at jeg ikke er socialdemokrat, men alligevel godt kan tilslutte mig, når der træffes fornuftige beslutninger uanset politisk ståsted.

Vi har i Hinnerup allerede nu meget fornuftige trafikforbindelser til Aarhus, to tog i timen samt tilsvarende gode busforbindelser. Jeg er klar over det klimamæssige aspekt, men dette kan vel mindst lige så godt opnås med el-busser som med en letbane.

Det er for mig meget skuffende at konstatere, at borgerlige medlemmer i Hinnerup Byråd går ind for letbanen til Hinnerup. Jeg finder det naivt at tro, at man kan få mange af de daglige pendlere til Aarhus til at stille bilen på en opsamlingsplads og derfra tage letbanen ind til arbejdspladsen i storbyen.

Så min opfordring til Favrskov Byråd er, at de skal stoppe med planerne og spare de mange penge, der skal bruges på miljøundersøgelser og glæde sig over, hvor mange penge, der kan blive i borgernes lommer, når letbanen opgives.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.