Dette er et debatindlæg: Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger om dit lokalsamfund, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne. Du kan sende os din mening her.

Debat: Intet kaos med Stegger

Artiklens øverste billede
Jan Bruno Jensen, formand for Socialdemokratiet Syddjurs Vest

"Man kunne læse i vores lokale avis, at Venstre v. Christoffer Pedersen og Jørgen Ivar Mikkelsen giver udtryk for, at hvis man ikke vælger (Claus, red) Wistoft som borgmester til det kommende kommunalvalg i år, vil man få kaos

Efter deres mening var der kaos til det sidste byrådsmøde.

Den socialdemokratiske byrådsgruppe har indrømmet, at de lavede en fejl.

Læs mere: Debat: Mindre støj - mere indhold - tak

Læs mere: Lokalplanforslag ved Egsmarklund: Afstemning på højdramatisk digitalt byrådsmøde ikke for politiske ignoranter

Debat: Wistoft eller kaos

Jeg kan som formand i Socialdemokratiet - VEST i Syddjurs Kommune kun være glad for at vores byrådsgruppe er mennesker som tør sige deres mening og holde fast i denne, men også over at de er klar til at indrømme deres fejl - der bør være flere i Byrådet som kunne lære af dette - og ja mennesker som laver noget og som tør stå ved deres mening vil lave fejl en gang imellem. Det vil være dejligt, hvis flere vil gøre det samme.

Læs mere: Debat: Naturen kommer altid først for Alternativet

Læs mere: Debat: Hvorfor er Socialdemokratiet så angste for at lytte til borgerne?

Jeg kan dog også se, at Venstre er forladt med gode ideer og, at de må ty til de gode ordsprog fra Socialdemokraterne, da de skriver Wistoft eller kaos, (Stauning eller kaos) jeg ser derfor frem til at se Venstres valgoplæg for det kommende kommunalvalg, da de jo helt sikkert har en del af Socialdemokraternes mærkesager, når de nu er så ideforladte.

Jeg er ved, at med Michael Stegger for bordenden får vi en god borgmester som vil kunne samarbejde med de partier, som ønsker det bedste for os borgere i Syddjurs Kommune.

Jeg kan være meget i tvivl om Venstre er klar til dette.

Derfor siger jeg: "Ingen kaos med Stegger"."

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen