Dette er et debatindlæg: Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger om dit lokalsamfund, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne. Du kan sende os din mening her.

Et rodet vaccinationsforløb

Artiklens øverste billede
Foto: Tim Kildeborg Jensen/Ritzau Scanpix

Debat Jeg er 86 år og i den kategori, der skal vaccineres nu. Det er jeg blevet. Jeg læser stadig i aviserne og hører i TV og radio, hvor svært, næsten umuligt, det er at komme igennem for at bestille tid.

Jeg oplevede det samme, da jeg modtog indbydelsen til vaccinationen, og jeg blev meget glad, men også også efterfølgende frustreret, da jeg oplevede hvor svært det var. Ingen tider i hverken Horsens, Silkeborg eller Aarhus.

Jeg havde fået et telefonnummer, som der kunne ringes til mandag fra kl. 10. Jeg prøvede rigtig mange gange, men fik den besked, at nummeret ikke var tilgængeligt.

Derefter udøste jeg mine frustrationer over min svigerdatter. Hun tog over og fik hul igennem til kommunen og til en meget forstående medarbejder, og efter et par timer fra Sølund lagt på nettet som vaccinested, så man kunne bestille tid der.

Da jeg sad i den store sal på Sølund og ventede det kvarter, der er før man må gå, hørte jeg mange udtrykke deres tilfredshed med, at vi der kunne få en tid og den vaccine, vi har ventet så meget på. En stor tak for det.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen