Dette er et debatindlæg: Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger om dit lokalsamfund, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne. Du kan sende os din mening her.

Debat: Rute 26 - Det er nu I skal bruge jeres politiske netværk

Artiklens øverste billede
Borgerne i den nordlige ende af Skanderborg Kommune frygter en linjeføring af en ny motorvej til Viborg kommer til at gå gennem deres baghave. Arkivfoto

Kære byrådspolitikere

Det er nu I skal benytte jeres politiske netværk på Christiansborg til at sikre, at beslutningen om eventuelt anlæg af motorvej eller motortrafikvej på rute 26 træffes på baggrund af opdaterede data og analyser, eller som minimum følger de anbefalinger Vejdirektoratet gav tilbage i 2012 på baggrund af VVM-rapporterne.

Projekter der potentielt kan komme til at indgå i den kommende nationale infrastrukturaftale bør være fuldt belyst, og informationer om nutidige forhold og fremtidige behov bør indgå i det materiale landspolitikerne har til rådighed under forhandlingerne.

En 7 år gammel trafikaftale, der endda gik imod datidens anbefalinger om linjeføringer bør ikke definere forhandlingsgrundlaget.

I må hjælpe jeres kolleger på Christiansborg med at sørge for, at de har de korrekte oplysninger og hjælpe os borgere med at sørge for, at det ikke bare bliver dem, der råber højest eller er (for) langt fremme i skoene, der definerer, hvad der er fakta i denne sag.

Vi vil ikke lades i stikken under påskud af, at det er ude af jeres – vores byrådspolitikeres – hænder – det ser jo ud til, at andre borgmestre og byråd har stor indflydelse i denne sag. Det må I også have!

Det er dårligt naboskab, at kæmpe indædt for en motorvej og sørge for, at den bliver anlagt på naboens grund – men hvis naboen finder sig i det, er det jo en smart løsning.

Gør alt hvad der er muligt og lidt til, så I ikke svigter os borgere i det nordlige Skanderborg – vi har brug for jeres engagement og indsats i denne sag netop nu hvor den nationale infrastrukturaftale forhandles på plads!

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.