Dette er et debatindlæg: Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger om dit lokalsamfund, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne. Du kan sende os din mening her.

Nu er nok, nok

debat Nu er nok ved at være nok, sådan er der helt sikkert mange af de frivillige ledere indenfor de idrætter der dyrker kontaktsport indendørs. Vi havde håbet på at Regeringen var kommet til fornuft og åbnet op for den indendørs idræt for vore medlemmer mellem 18 og 70 år, men nej, endnu engang må vi konstatere at Regeringen og dens forligspartier har overset en gruppe idrætsudøvere.

Et sidste håb om at få den indendørs idræt i gang igen er nu totalt smadret for håndboldspillere, basketballspillere og floorboldspillere, for håbet om at komme ind i hallerne igen, er blevet slukket af Regeringen m.fl. som ikke har forståelse for at man godt kan dyrke de omtalte idrætter, uden den store risiko for at udøverne bliver smittet.

For hvor stor er faren for at blive smittet hvis man, som i andre indendørs idrætter skal kunne fremvise en negativ Coronatest, og på trods at idrætterne forgår indendørs, så tror jeg at der er samme smitterisiko, som der er ved at spille udendørs fodbold.

Nu er nok ved at være nok, for rigtig mange frivillige idrætsledere har det sidste år kæmpet for at holde gang i hjulene, alle havde troet på at der var håb forude. Mange foreninger har flyttet deres indendørs idrætsgren udendørs i regn, blæst og kulde for at kunne bevare, bare en lille smule gejst og håb om at kunne fastholde sine medlemmer ved at give dem et tilbud, om at kunne mødes og få lidt motion.

Så hvis der er nogen der har fået morgenkrydderen galt i halsen, så er det forståeligt, Det er også forståeligt hvis der er både medlemmer og idrætsledere, der lige så stille begynder at sive ud af de idrætsgrene, som der heller ikke denne gang bliver lukket op for. Fremtiden ser meget mørkt ud hvis ikke der bliver åbnet op nu den 6 maj for de idrætsgrene der indendørs dyrker kontaktsport.


Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen