Dette er et debatindlæg: Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger om dit lokalsamfund, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne. Du kan sende os din mening her.

Debat: Lad os hjælpe hinanden af med affaldet

Artiklens øverste billede
Hver dag er AffaldVarme Aarhus' servicebil forbi alle 1.200 nedgravede beholdere, for at se om de er fyldte, om de fungerer eller om der står skrald. Pressefoto

Affald i gaderne er hverken kønt eller hygiejnisk. Derfor skal vi alle sammen gøre vores til, at affaldet ender i affaldsbeholderne. Hos AffaldVarme Aarhus gør vi vores bedste for, at byen er ren, og det er vi også sikre på, at alle jer aarhusianerne gør.

Men selv om vi alle gør os umage, så ser vi af og til, at der, rundt om de nedgravede affaldsbeholdere, står affald. Det skal vi hjælpe hinanden med at undgå.

I et læserbrev fortæller byrådskandidat for SF, Sander Jensen, om overfyldte containere og kommer med gode råd. Det, og andre råd fra borgere, lytter vi til, for det er jer, der oplever problemerne.

Sander Jensen foreslår blandt andet et system som selv giver besked, når beholderen er fyldt. Og sådan et system er vi faktisk allerede i gang med at teste. Vi har testet systemet siden sidste år, og resultaterne er gode.

Giv os et tip

Hver dag er vores servicebil forbi alle vores over 1.200 nedgravede beholdere, for at se om de er fyldte, om de fungerer eller om der står skrald. Men problemet kan opstå lige efter, og her har vi brug for jer.

Hvis I møder en fyldt beholder, så tag den korte tur til den næste. På affaldvarme.dk kan I bruge ”Find nærmeste”, som viser nærmeste beholdere.

Vi vil samtidig gerne have besked om fyldte beholdere eller fejl. På affaldvarme.dk eller App’en Aarhus BorgerTip kan I skrive til os, og I kan ringe til kundeservice. Det løser ikke problemet for jer selv, men I er med til at løse det for den næste.

Vi ved godt, at der er plads til forbedring. Men jeg håber, at vi med ny teknik, bedre information og frem for alt samarbejde med jer aarhusianere, kan nå i mål med at løse problemet sammen.

Hov, det her indhold benytter cookies

På denne plads ville vi rigtig gerne have vist dig indholdet, men det kan vi desværre ikke, da du har fravalgt cookies. Vil du se indholdet skal du acceptere Marketing og Statistik, det gør du her: opdater dit samtykke.

Læs også

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.