Dette er et debatindlæg: Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger om dit lokalsamfund, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne. Du kan sende os din mening her.

Debat: Den lokal opbakning er vigtig

Artiklens øverste billede
Frederik Nicolajsen er formand for Grenaa IF Fodbold. Pressebillede

Den lokale opbakning er vigtig for foreningslivet.

Den seneste uge har budt på mange aflysninger af sommerens festivaler og idrætsstævner. Arrangementer der er med til at skabe omsætning rundt omkring i de lokale foreninger. Uden disse bliver det sværere at drive foreningerne i en tid, hvor det også er en udfordring at holde på medlemmerne rundt omkring i klubberne.

Grenaa IF Fodbold er ingen undtagelse og aflysningen af Kattegat Cup for andet år i træk gør, at vi er endnu mere afhængige af den lokale opbakning. Selvom det lokale forretningsliv i visse erhverv også har svære vilkår, så glæder vi os meget over den store opbakning, vi alligevel ser i det lokale erhvervsliv. Senest med et hovedsponsorat til seniorafdelingen af Gert Svith A/S og Djurslands Banks fortsatte hovedsponsorat til Kattegat Cup trods aflysningen.

Nedlukningen af samfundet og foreningslivet har vist os alle, det store behov der er for at kunne mødes i fællesskaber og dyrke vores sport – vi er nok blevet mere bevidste om mange af de ting, vi har taget for givet ikke nødvendigvis, er en selvfølgelighed.

Det er heller ikke en selvfølgelighed, at der er en træner til dit barn, eller at kiosken er åben, når bolden triller på banen. Det er de frivillige, der driver værket, og uden frivillige er det umuligt, at udbyde de mange tilbud vores lokale foreninger bidrager med. En stor tak til alle de frivillige, der hver dag gør det muligt at invitere til alle de fritidsaktiviteter, der gør livet lidt sjovere.

Vi glæder os til at byde endnu flere velkommen til sjov, leg og gode fællesskaber.Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen