Dette er et debatindlæg: Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger om dit lokalsamfund, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne. Du kan sende os din mening her.

Vi lytter til erhvervslivet

Artiklens øverste billede
John Haarup Laursen er byrådsmedlem for Dansk Folkeparti. Pressefoto

Beklager, Thomas Cordtz skyder helt forkert, når han mener, at Skanderborg byråd ikke lytter til erhvervslivet. Det er rigtigt, at et flertal på sidste byrådsmøde ikke kunne støtte ham i det forslag, han fremsatte omkring den nye erhvervspolitik. Men at stille sig op og sige, at byrådet ikke lytter til erhvervslivet, er jeg meget uforstående overfor. I ca. 10 måneder har et udvalg med tre følgegrupper netop arbejdet med, hvordan man kan forbedre vilkårene for erhvervslivet i Skanderborg kommune, et udvalg, som Thomas Cordtz selv har været en del, og er med i hovedudvalget. Så man må undre sig over at han nu går til angreb på byrådet.

Netop det, at virksomhederne i vores kommune har svært ved at tiltrække kvalificeret arbejdskraft, har været et vigtigt emne i den ene arbejdsgruppe og i hovedudvalget, ja man har endda talt meget om, hvordan vi også kan finde jobs til ægtefællerne til dem, der får job i en af kommunens virksomheder og vælger at bosætte sig i kommunen. Det er sagt mange gange til møderne, også når Thomas Cordtz har siddet med ved bordet.

Ordet ”fluffy” nævnes i indlægget fra Thomas Cordtz. Det vil jeg tillade mig at kalde hans debatindlæg. For at gå til angreb på byrådet, og for at man ikke lytter til erhvervsvirksomhederne er skudt helt over mål. Vi skal have respekt og lytte til de høringssvar, der kommer fra erhvervsvirksomhederne, og det gør vi også i byrådet.

Vi vil erhvervslivet i Skanderborg Kommune, og det er derfor, at vi inviterede ca. 30 erhvervsfolk inden for døren for at drøfte, hvordan vi kunne gøre det bedre for erhvervslivet i vores kommune. Det har været erhvervsfolk fra store og små virksomheder i hele kommunen, fra mange forskellige brancher, og så har det været folk fra forskellige erhvervsorganisationer.

Det er ikke ”fluffy”, at byrådet har sat dette arbejde i gang. Vi tager det meget alvorligt og seriøst og starter op, fordi vi som byråd ønsker at komme endnu mere i dialog med virksomhederne i vores kommune sådan at vi kan få skabt en rigtig god erhvervskommune.

Hov, det her indhold benytter cookies

På denne plads ville vi rigtig gerne have vist dig indholdet, men det kan vi desværre ikke, da du har fravalgt cookies. Vil du se indholdet skal du acceptere Marketing og Statistik, det gør du her: opdater dit samtykke.

Læs også

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.