Dette er et debatindlæg: Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger om dit lokalsamfund, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne. Du kan sende os din mening her.

Dejligt at Rønde Gymnasium vil være med til at løse udfordringerne i Byparken

Artiklens øverste billede
Arkivfoto

Det er rigtig godt, at rektor nu vil være med til at løse udfordringerne i Byparken på det gode initiativ fra Syddjurs kommune. Forhåbentlig ikke blot i form af afventende og lurepassende dialog som hidtil, men i form af konkret handling.

Rektor henviser i sit debatindlæg i Adresseavisen til, at han ”aldrig har fået respons på vores anklage fra sommeren 2020”. Det er ikke sandt, idet vi har svaret rektor i mail den 29. juni 2020. Vi gensender gerne vores svar, hvis der er brug for det.

I det hele taget er der tale om dårlig hukommelse eller forvrængning af sandheden, når rektor påstår, at han har bedt naboer til parken om at kontakte ham i tilfælde af gener fra unge i parken. Den sande fortælling er omvendt. Det er borgerne, der har kontaktet rektor. Én gang lykkedes det os at overbevise rektor om, at han skulle gå i parken for ved selvsyn at konstatere, at det drejede sig om hans kostelever, som var årsag til larm i parken. Hvilket han i første omgang benægtede.

Vi ønsker os allermest, at Rønde Gymnasium tager konkret ansvar og sætter rammer for de unges adfærd i parken, samt løbende følger op på uhensigtsmæssig adfærd. Med et sådant set up, slipper rektor for at rende rundt i parken og fungere som brandslukker, idet langtidseffekten af en sådan indsats er yderst tvivlsom.

Hov, det her indhold benytter cookies

På denne plads ville vi rigtig gerne have vist dig indholdet, men det kan vi desværre ikke, da du har fravalgt cookies. Vil du se indholdet skal du acceptere Marketing og Statistik, det gør du her: opdater dit samtykke.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen