Dette er et debatindlæg: Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger om dit lokalsamfund, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne. Du kan sende os din mening her.

Hvordan får vi flere tilflyttere?

Vi ønsker flere borgere til ledige jobs, styrkelse af elevtallet og nyt blod i foreningslivet. Hvordan inviterer vi dem herud? Hvad skal friste dem – og hvem klarer lige opgaven?

Ring til nogen, du kender uden kommunen, send mail og gå på Facebook. Små historier, der er til at overse. Sammen kan vi nå utrolig mange.

Kai Hansen

Dig! Helt alene ved, at du fortæller Den Gode Historie. Fortæller om de ting, der luner og gør dig glad i låget. Tilflyttere vil kunne se sig selv i en lækker hverdag, hvor du allerede er. Ring til nogen, du kender uden kommunen, send mail og gå på Facebook. Små historier, der er til at overse. Sammen kan vi nå utrolig mange. Se blot:

I dag opdagede omkring 50 fastboende et stykke skjult natur. Et glimt af ”Danmarks Vildmark” kun 1500 meter fra Rådhuset i Grenaa. Høj himmel, vild plantevækst og fuglefløjt i ørerne i hyggeligt samvær. Mennesker havde været her. Cykelfolket har lavet højbane, hvor man ligger ned i kurverne. En sådan oplevelse skal fortælles til naboer og venner – men også dem uden for kommunen.

Erhvervslivet og kommunen kan jo lave et Djurslandspas. Små tips, gratis billetter til en families tur og tips til gode boliger. Naturen og oplevelser fortæller du jo om – ikke?

Vi ses på nettet


Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen