Dette er et debatindlæg: Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger om dit lokalsamfund, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne. Du kan sende os din mening her.

Udvis menneskesyn

Artiklens øverste billede

»Udvis menneskesyn,« har Favrskovs borgmester Nils Borring flere gange sagt og opfordrede borgerne i den nordlige del af Skanderborg kommune til at udvise.

Det har de gjort tidligere og de gør de nu igen med det forslag der er blevet fremsendt til de politiske partier på Christiansborg, som omhandler en helt ny linjeføring af A26 nord om Lading by.

Det der er meget interessant i det nye forsalg er, at ud over borgerne fra Skanderborg kommune, så er det også borgere, fra både Lading og Fajstrup der har været med til at lave det forslaget.

Hvis der bare er lidt menneskesyn tilbage hos Nils Borring, så må han være interesseret i det nye forslag, for det fjerner de mange lastbiler til og fra biogasanlægget samt savværket og ved at vejen bliver gravet ned så vil støjen fra denne blive mindsket væsentligt og der bliver mulighed for at lave en støjafskærmning. Naturen bliver minimalt belastet af vejen og dyrene og menneskerne vil forsat kunne nyde den fantastiske natur i præstegårdsskoven og ved Lading sø.

Det er også spørgsmålet om Nils Borring kan sige nej til dette forslag når også borgere i hans egen kommune står bag dette.

I Dansk Folkeparti i Skanderborg ønsker vi vore nordlige borgere tillykke med dette flotte forslag og ikke mindst arbejdet med at få involveret borgerne nord for vores kommunegrænse.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen