Dette er et debatindlæg: Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger om dit lokalsamfund, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne. Du kan sende os din mening her.

Debat: Jens Kloppenborg, stor tak for at fortælle os alle om det sande Venstre

Artiklens øverste billede
Leif Lahn Jensen (S), MF, gruppeformand for Socialdemokratiet. Pressefoto

»Jeg får dybe panderynker, når jeg læser debatindlægget fra Jens Kloppenborg i Lokalavisen d. 21. januar. Det udstiller helt fint Venstres position både nu, og da de sad i regering.

Her forsøger han at give Socialdemokratiet hele skylden for, at vi er begyndt at mangle arbejdskraft i både den private og offentlige sektor i Danmark.

Her glemmer han at fortælle, at Venstre igennem de sidste 20 år har haft regeringsmagten i langt flere år end Socialdemokratiet. I den periode var det vigtigste for dem at spare på det offentlige system, til gavn for skattelettelser til de rigeste. Gang på gang så vi, at pengene til velfærden skulle holdes på et lavere niveau, end det kostede at have en god offentlig velfærd. På den måde udhulede Venstre stille og roligt den offentlige sektor. Derfor har jeg mange gange haft sygeplejersker og andre på mit kontor for netop at fortælle om dårligt arbejdsmiljø, som den daværende borgerlige regering slet ikke tog sig af.

Jeg får dybe panderynker, når jeg læser debatindlægget fra Jens Kloppenborg i Lokalavisen d. 21. januar

De kunne have ændret det og handlet i god tid, men de valgte i stedet at læne sig tilbage og gøre INTET.

Det var grunden til, at den socialdemokratiske regering sendte flere penge til kommunerne og regionerne, og den nuværende regionsformand og Venstre kvinde, Stephanie Lose i december 2019, rent faktisk roste regeringen for endelig at tilføre flere penge til flere sygeplejerske. Vi vil sikre, at når der kommer flere ældre, så skal der også tilføres flere penge til den offentlige sektor. Samtidig vil vi sørge for ordentlige forhold til de ansatte, og netop derfor har vi sikret penge til flere sygeplejerske.

Det undrer mig, at Venstre nu siger nej tak til at sætte beløbsordningen ned. Ved at sænke beløbsordningen kan vi nemlig skaffe flere hænder til virksomhederne – noget som virksomhederne netop nu skriger efter.

Så tusind tak, Jens, for at fortælle os alle om det sande Venstre. Et parti, der ikke og aldrig har ønsket at sikre et ordentlig og velfungerende velfærdssystem. Et parti, der bruger flere kræfter på at pege fingre ad andre i stedet for at tage ansvar.

Og tak til regeringen for netop at prioritere dette, for det er nødvendigt med en god velfærd. En velfærd, som passer på os alle, og som har bygget vores samfund om til et rigt og stærkt samfund.«

Hov, det her indhold benytter cookies

På denne plads ville vi rigtig gerne have vist dig indholdet, men det kan vi desværre ikke, da du har fravalgt cookies. Vil du se indholdet skal du acceptere Marketing og Statistik, det gør du her: opdater dit samtykke.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.