Andengenerationsejer Henrik Rosendahl har fokus på fortsat vækst.

Andengenerationsejer Henrik Rosendahl har fokus på fortsat vækst.

Designhus lægger op til mere vækst

Hørsholm-virksomheden Rosendahl Design Group leverer solidt resultat for 2018

Danmarks største designhus, Rosendahl Design Group (RDG) i Hørsholm, aflægger årsrapport for 2018, som viser et solidt resultat, der næsten lander på niveau med rekordomsætningsåret i 2017.

I årsrapporten fremgår det, hvordan man i 2018 har investeret ressourcer i at udbygge organisationen og i at geare virksomheden til fremtidig vækst. En vækst, der skal realiseres i en hastigt forandrende branche - og på et presset detailmarked.

"2018 har på mange måder været et 'byggeår' for os. Vi kan ikke stå stille og forventer, at væksten kommer til os. Vi skal realisere vores vækstmål i en branche, der er under hastig forandring. Vores kunder slår sig sammen og omstiller sig i stigende grad digitalt. Det er ikke nyt for os, men det stiller krav til vores evne til at vokse," fortæller andengenerationsejer og direktør Henrik Rosendahl i en pressemeddelelse.

Udvidelse i Hørsholm

2018 var for designhuset også præget af endnu et opkøb. I oktober 2018 kunne RDG således offentliggøre, at Kähler blev en del af RDG-familien på nu i alt ni ikoniske designbrands.

I 2018 har designhuset også haft fokus på at udvide den internationale salgsorganisation, at gennemføre et omfattende efteruddannelsesprogram samt at bygge på en udvidelse af koncernens hovedkvarter i Hørsholm, der skal rumme flere brands og mennesker i fremtiden.

RDG har mere end 141 medarbejdere fordelt på fem lande og en årlig omsætning på over 480 mio. kroner.

jesl

Publiceret 04 June 2019 13:02