Leif Donbæk Thomsen

Leif Donbæk Thomsen

Lyngbyadvokat skriver bog om personskader

Ny bog er en direkte og konkret hjælp til alle dem, der ønsker erstatning for personskader

Omkring 100.000 mennesker kommer hvert år til skade på en måde, så de kan – og bør – få erstatning. Men de færreste når så langt, ofte fordi juraen på området er en jungle at færdes i.

Med bogen Personskade, der er udkommet på forlaget Frydenlund, ønsker advokat Leif Donbæk Thomsen fra Sandager Advokater i Lyngby at gøre det lettere for de skadessramte og deres pårørende at finde vej rundt i junglen.

"Mit ønske er at skabe en vejledning til, hvor man skal gå hen, og hvad man skal huske, når man har en personskade og ønsker erstatning. Vigtigst af alt handler det om at skrive alt ned. Bed om at få sendt referater af møder hos lægen eller af telefonsamtaler. For det, der ikke er på skrift, kan være svært at dokumentere efterfølgende, og du risikerer at miste tusindvis af kroner," siger han og tilføjer:

"Jeg ønsker ikke at gøre mig selv arbejdsløs, men rigtig mange skadelidte kan nemt få overblik over deres egen ukomplicerede skadessag, hvis vi blot får skabt et kort over junglen af love og bestemmelser og ikke altid har blind tillid til advokater og fagforeninger. For det sker desværre af og til, at advokaten er en plattenslager, og at fagforeningen ikke ved, hvad den har med at gøre.

Leif Donbæk Thomsen er advokat med speciale i personskade. Han skriver regelmæssigt i Berlingske og Ekstra Bladet.

Publiceret 22 October 2019 14:15