Praktikforløb i Danish Agro kåret som årets bedste

Danish Agro har fra start til slut givet praktikant Michelle Nielsen optimale rammer for at bidrage og vokse fagligt og personligt. Det sikrer dem prisen Årets Erhvervsakademi Aarhus-praktik 2021

Artiklens øverste billede
Et godt match blev præmieret, da grovvarekoncernen Danish Agro og jordbrugsteknologstuderende Michelle Nielsen i sidste uge modtog prisen for ’årets bedste praktik’.

Michelle var en af mange studerende fra Erhvervsakademi Aarhus, der i løbet af foråret havde indstillet sin praktikvirksomhed til prisen.

Juryen begrunder valget af Danish Agro med, at praktikforløbet ligger i top på alle parametre. Fagligt og socialt. Fra start til slut et godt match mellem praktikant og virksomheden.

»Michelle har udviklet sig utrolig meget både fagligt og personligt. Danish Agro har set på det hele menneske og støttet og udfordret Michelle på den helt rigtige måde. Derfor var vi i juryen ikke i tvivl om, at dette praktikmatch fortjente at vinde,« siger Anders Hyldborg, CEO, BoligPortal (sidste års vinder) og en del af juryen.

Fortjener skulderklap

Også den 24-årige jordbrugsteknologstuderende og tidligere landmand synes selv, at hun har haft et ekstraordinært godt praktikophold.

»Danish Agro har gjort mig til en bedre udgave af mig selv. De fortjener virkelig dette skulderklap,« siger Michelle Nielsen.

Som praktikant i svineafdelingen i Europas største grovvareselskab har Michelle solgt svinefedt, udarbejdet foldere og rådgivet landmænd om foder, yverudvikling og øresår. Derudover har hun startet et forsøg op i større skala omkring kuldtilvækst af pattegrise. Et projekt, der kan få betydning for hele branchen.

»Før praktikken startede, var en af mine svagheder produktionsøkonomi og statistik. I dag er det blevet en af mine styrker. Matematisk har jeg rykket mig meget. Derudover er jeg også blevet klogere på salg og salgspsykologi. Personligt er jeg gået fra at være genert, til at turde en masse og har fået selvtillid,« fortæller Michelle Nielsen, der håber på at kunne veksle praktikaftalen til et fast job efter endt uddannelse.

Stolte af prisen

Danish Agro har i en årrække arbejdet målrettet på at gøre sig attraktive overfor praktikanter ved at sikre dem ordentlige rammer.

»Vi er superglade og taknemmelige for denne anerkendelse,« siger markedschef i Danish Agro Per Hoffmann Jensen.

Danish Agro og Michelle Nielsen går nu videre til den landsdækkende finale mandag 10. maj på Centralværkstedet i Aarhus, hvor praktikforløbet skal op imod vinderne fra landets øvrige syv erhvervsakademier.


Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.